ARC Voetbaldagen

17 augustus 2017

De inschrijving is inmiddels gesloten.

De ARC Voetbaldagen komen er weer aan!! Vorig jaar zomer was het weer een mooie en warme editie. Meer dan 100 deelnemers hebben zich toen weer 3 dagen heerlijk vermaakt. Alle reden dus om ook een versie 2017 te organiseren.

Programma
Aan alle voetballers geboren in 2005, 2006, 2007 en 2008 wordt op dinsdag 15 augustus, woensdag 16 augustus en donderdag 17 augustus de gelegenheid gegeven om gedurende 3 dagen te trainen en te leven als een echte prof. Ervaren trainers van ARC verzorgen de trainingen, geassisteerd door assistent-trainers uit de hogere juniorenteams. In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit: één dag wordt besteed aan aanvallen, één dag aan verdedigen en één dag aan scoren. De dagen starten om 9.00 uur (alleen de donderdag om 9.30 uur) en eindigen om 16.00 uur (de donderdag misschien iets later). Het programmaboekje publiceren we te zijner tijd op de site.

Kosten
De kosten voor dit driedaagse evenement bedragen € 75 per persoon. Voor dit bedrag wordt er een intensief programma verzorgd. Alle deelnemers ontvangen bovendien een kledingpakket. En natuurlijk wordt er voor een lunch en drinken (ochtend en middag) gezorgd. Aan het einde van de ARC Voetbaldagen ontvangt iedere deelnemer een certificaat met foto.

Voor vragen kun je mailen naar: arcvoetbaldagen@gmail.com.

Volg ons ook op Facebook via ARC Voetbaldagen.


Door: commissie ARC Voetbaldagen

De ARC Voetbaldagen zijn mede mogelijk gemaakt door: 

   
   

 

 

 


Nog meer agendapunten