Inschrijven Voetbaldagen

09 april 2017

Schrijf je nu snel in voor de ARC Voetbaldagen want VOL = VOL.

Aan alle voetballers geboren in 2005, 2006, 2007 en 2008 wordt op dinsdag 15 augustus, woensdag 16 augustus en donderdag 17 augustus de gelegenheid gegeven om gedurende 3 dagen te trainen en te leven als een echte prof. Ervaren trainers van ARC verzorgen de trainingen, geassisteerd door assistent-trainers uit de hogere juniorenteams. In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit: één dag wordt besteed aan aanvallen, één dag aan verdedigen en één dag aan scoren. De dagen starten om 9.00 uur (alleen de donderdag om 9.30 uur) en eindigen om 16.00 uur (de donderdag misschien iets later). Het programmaboekje publiceren we te zijner tijd op de site. 

Kosten
De kosten voor dit driedaagse evenement bedragen € 75 per persoon. Voor dit bedrag wordt er een intensief programma verzorgd. Alle deelnemers ontvangen bovendien een kledingpakket. En natuurlijk wordt er voor een lunch en drinken (ochtend en middag) gezorgd. Aan het einde van de ARC Voetbaldagen ontvangt iedere deelnemer een certificaat met foto.

Inschrijfprocedure
Inschrijving is uitsluitend mogelijk via het digitale inschrijfformulier (zie Inschrijven). Deelname is alleen mogelijk als je bij inschrijving lid bent van ARC en dat tijdens de ARC Voetbaldagen ook nog bent. Dus indien je lid wordt van een andere vereniging, vervalt de mogelijkheid om deel te nemen. Inschrijving geeft niet automatisch recht op deelname aan dit evenement. Op basis van de volgorde van inschrijving bepalen de organisatoren, uitgaande van een evenwichtige leeftijdsopbouw van de deelnemende groep spelers, welke leden kunnen deelnemen aan de ARC Voetbaldagen.

Iedereen die zich tot 14 mei aanmeldt en voor wie er ook daadwerkelijk plek is, ontvangt uiterlijk dinsdag 17 mei per mail een bevestiging van inschrijving en een factuur. Deze factuur dient vóór 1 juni betaald te zijn, pas dan kunnen wij deelname garanderen. U ontvangt een bevestiging van deelname per mail. Vanaf 9 april is op de website wekelijks een lijst beschikbaar met spelers die zich hebben ingeschreven. Controleer deze s.v.p.! Dit om teleurstellingen van niet ingeschreven zijn te voorkomen.

Inschrijven
Inschrijven kan tot 14 mei. Doe het snel want VOL = VOL. Deelname is pas gegarandeerd na betaling en ontvangst van een bevestiging van deelname per mail. 

Klik hier voor inschrijving.
Klik hier voor een overzicht van inschrijvingen.

Voor vragen kun je mailen naar: arcvoetbaldagen@gmail.com. Volg ons ook op Facebook via: ARC Voetbaldagen.


Door: commissie ARC Voetbaldagen

 

 


Nog meer nieuws

28 april 2017 Succesvolle AJAX clinic
28 april 2017 Spanning en plezier
26 april 2017 ARC 8 KAMPIOEN!
26 april 2017 Pupil van de Week: Ties
25 april 2017 Gaat het gebeuren?
25 april 2017 Ongeslagen kampioen Nederland
25 april 2017 JG1 wint toernooi ARC JG1