Maak je droom waar!

06 augustus 2017

Nederlandse vrouwen Europees kampioen. Wil jij dat ook?

De data 25 juni 1988 en 6 augustus 2017 zijn vanaf laatstgenoemde datum  grote hoogtepunten uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis. Nederland wordt op allebei die data Europees kampioen voetbal. In 1988 hadden we nooit kunnen bevroeden dat Nederland ooit bij de vrouwen Europees kampioen zou worden. Toch is het gebeurd en dat is een een prestatie van topformaat, waaraan oud ARC speler Arjan van der Laan ook nog een bijdrage heeft geleverd.

In 1988 plaatste ARC na het behalen van de Europese titel in de Rijn & Gouwe( de voorloper van Groene Hart AD) een advertentie met als titel: Wil jij net als Ruud, Frank en Marco ook in dat prachtige rood/zwart spelen? Meld je dan aan als lid van ARC!  In die tijd speelde deze drie spelers van Oranje voor AC Milan, dat net zulke mooie clubkleuren heeft als ARC. Vele aanmeldingen volgden.

ik weet zeker dat er nu veel meisjes zijn die ook de droom hebben om ooit in Oranje te spelen en met als de Oranje leeuwinnen van nu zo'n mooie titel willen halen. In 1988 noemde Theo Reitsma de spelers 'een goed stel' en dat kun je van de speelsters van Sarina Wiegman ook met recht zeggen.Daarom zeggen we nu: Wil je net zo goed leren voetballen als Lieke, Sherida en Vivianne? Dan moet je nu lid van ARC worden!

Een speelster van deze huidige groep heeft al 'voetstappen' op Zegersloot liggen. Toen in december Arjan van der Laan als trainer van Oranje naar Alphen kwam voor een meisjesclinic had hij Kelly Zeeman bij zich. Misschien was je wel bij die clinic of ben je gaan kijken.

Het meisjesvoetbal groeit explosief in Nederland. In Alphen aan den Rijn is Zegersloot, de thuishaven van ARC 'the place to be' als het om meisjesvoetbal gaat. Een geweldige accomodatie en veel enthousiaste trainers en begeleiders die jou de voetbalsport willen leren. En misschien groei jij bij ARC dan wel uit tot een geweldige voetbalster.

Wil je een proeftraining hebben of misschien wel gelijk lid worden? Meld je dan nu aan.  administratie@svarc.nl 

In alle leeftijdsgroepen is er voldoende plek. Je bent van harte welkom bij de mooie en gezellige ARC familie.

 

Door: Nick Bouman

 


Nog meer nieuws

20 augustus 2017 ARC 1 gelijk tegen RVVH ARC 1
20 augustus 2017 JO19-1 goed bezig ARC JO19-1
20 augustus 2017 Website 2.0 komt eraan
18 augustus 2017 Er is er een jarig!
18 augustus 2017 Geslaagde voetbaldagen
17 augustus 2017 Beperkte info website
15 augustus 2017 Gelijkspel in Ter Aar Argentiniƫ