Je mag erbij zijn

26 februari 2020 15:00

ARC-Heitinga commissie

Heel veel voetballertjes hebben in hun agenda of mobiele telefoon donderdag 21, vrijdag 22 of zaterdag 23 mei genoteerd dat ze mee gaan doen met de 15e editie van het ARC-Heitingatoernooi. Dat is iets wat je als voetballertje van ARC meegemaakt moet hebben.

Het ARC-Heitingatoernooi is dit jaar wel heel bijzonder. Op de zaterdag komen uit België,  Engeland, Schotland, Italië, Duitsland en Spanje teams van zeer gerenommeerde professionele clubs. Voeg daarbij uit Nederland ploegen als Ajax, Vitesse, Sparta en Utrecht en je mag zeggen dat dit een dag wordt om van te smullen.  

Maar JIJ mag er ook bij zijn of eigenlijk moeten we zeggen dat je erbij moét zijn. Het ARC-Heitingatoernooi kan namelijk niet zonder een 'leger' vrijwilligers die alle bezoekers een geweldige dag bezorgen. Op alle dagen zijn er steeds 100(!!!) vrijwilligers nodig. 

Wat dacht je van de lunch serveren aan spelertjes van Barcelona; teambegeleider zijn van de mannetjes van Borussia Dortmund of de wedstrijd Ajax tegen Everton fluiten? Natuurlijk kan je ook op het Funpark helpen. Daar kom je alle nationaliteiten tegen. Maar ook zijn er mensen nodig om alles klaar te zetten en om andere hand en spandiensten uit te voeren. Kortom: er is voor iedere ARC’er, of je nu jeugdspeler bent die niet meedoet, vader of moeder van een speler, supporter van de club of overige senior. Het ARC-Heitingatoernooi is voor elke ARC’er een absolute MUST.  

Geef je daarom nu op als scheidsrechter, teambegeleider, Funpark medewerker via het digitale inschrijfformulier

ARC rekent op je. Dit mag je niet missen!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

  • OPGERICHT IN 1927
  • 1780 LEDEN
  • 104  TEAMS
  • Lid worden? Klik hier
  •  NL34RABO0301629188

Sv ARC
Sportpark Zegersloot
Olympiaweg 6
2406 LG Alphen aan den Rijn