Sinterklaas

Vrijdag 1 december konden wij weer genieten van het Sinterklaasfeest bij ARC. De Activiteiten Commissie Jeugd had ook dit jaar Sinterklaas en zijn Pieten gevraagd om even bij ons langs te komen. Maar voordat Sinterklaas op bezoek kwam, was het eerst tijd voor een echte speurtocht. En de opkomst was groot.

We konden het bijna niet geloven, maar we telden bijna 100(!) kinderen op het jaarlijkse Sinterklaasfeest van ARC. Ditmaal was er een speurtocht georganiseerd. In diverse groepen en onder begeleiding van de ouders, gingen de kinderen (met zaklamp) langs de verschillende opdrachten, zowel in als rondom de kantine van ARC. Het complex was namelijk in het duister gehuld. Bij elk opdracht kregen ze een letter waarvan uiteindelijk een woord moest worden gevormd. Stiekem zagen wij ook de ouders mee puzzelen.

Maar daar bleef het niet bij. Nee, ook Sinterklaas en zijn Pieten kwamen natuurlijk nog even langs en waren zij eveneens onder de indruk van de grote opkomst (inclusief het lawaai). De Sint had hierbij een echte voetbalquiz meegenomen om de kennis van de pupillen te testen. En gelukkig was deze tip top in orde. Goed zo pupillen! Dit zien we graag. Sinterklaas had een leuk cadeautje meegenomen voor alle kinderen en wij konden niet anders concluderen dat het dit jaar een superfeest was.

Het ACJ-team bedankt hierbij alle vrijwilligers voor hun inzet en bijdrage. 


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

  • OPGERICHT IN 1927
  • 1776 LEDEN
  • 104  TEAMS
  • Lid worden? Klik hier
  •  NL34RABO0301629188

Sv ARC
Sportpark Zegersloot
Olympiaweg 6
2406 LG Alphen aan den Rijn