2 - 0

ARC JO17-1

Groep 1 02

19 oktober 2019 12:00

Je weet het, je pompt het de hele week in het team: " NIET onderschatten!!" Natuurlijk, wij zijn 2e divisie, zij hoofdklasse, ( staan daar wel mooi bovenaan!) .Maar juist daarin schuilt het gevaar. Je hoeft het team van Poortugaal niet te motiveren om "de winnaars van MVV" te willen verslaan. En natuurlijk willen wij best wel winnen en hebben ook de capaciteit om te winnen. Maar het gaat om strijdlust en er alles aan willen doen om door te gaan in de beker.

Dat ontbrak vandaag helaas bij ARC maar was mooi terug te zien bij Poortugaal.

De eerste helft een overwicht van Poortugaal. We lieten ze rustig spelen en opbouwen. Alleen waar vorige week onze kracht lag in discipline en scherpe counters, waren die vandaag bijna niet te vinden. Een terechte 1-0 ruststand.

Dan hoop je dat in de rust de koppies de goede kant opgezet kunnen worden. Blijkt binnen 2 minuten na rust dat dat niet gelukt is. Zo krijgt Poortugaal diverse kansen op de 2-0 , welke er - verdiend- ook komt.
Pas de laatste 10 minuten was er iets van strijd te zien bij ons maar was het al te laat. Zo bleef het - met wat geluk, 2-0 en dropen wij af naar huis,

Mannen, helaas horen dit soort wedstrijden erbij. Niet leuk en jammer, maar genoeg stof voor de begeleidingsstaf om het team weer in 2 weken op het normale niveau te krijgen. En dat jullie het echt wel kunnen, dat hebben jullie al laten zien en daar geloven wij allemaal in. Koppie op en gaan! Sterkte!