Argon 1

89'

18 augustus 2020 19:30

Onbekend

ARC de beter voetballende ploeg dan Argon, maar wist de paar kansen via Luuk Samsom en Coen de Groot in de eerste helft niet om te zetten in doelpunten. De ruststand werd dus 0 - 0.

In de rust wisselde Mark Evers een aantal spelers en in de beginfase van de tweede helft was het Joshua Kassels die met een prachtige stift de keeper van Argon wist te verschalken. Argon kwam er spaarzaam uit maar keeper Joe van Heusden moest attent reageren op een afstandsschot van een Argonaut. Verder was het ARC wat de klok sloeg maar helaas leverde de prachtige kopbal van Derk Prins geen doelpunt op, maar teisterde het aluminium.

Uiteindelijk was het toch Arjan Ouwendijk die met een afstandschot de 2 - 0 op het scorebord bracht.

Zaterdag 22 augustus as speelt ARC om 14.30 uur de vrinedschappelijke wedstrijd tegen Alphense Boys. In verband met de coronaperikelen is het verplicht om je aan te melden als toeschouwer. Klik hier voor het aanmelden.