...
...

Divisie 1 A

19 september 2020 14:30

Het is zaterdag 19-9-2020, het is perfect voetbalweer en er moet vandaag wederom alles op alles worden gezet om de eerste punten te pakken. Om half 3 trapt ARC af en er wordt de eerste 15 minuten heel belabberd gespeeld door ARC. DVS’33 Ermelo heeft drie grote kansen gecreëerd, maar gelukkig voor ARC niet benut. Na de wissel van Thimo voor Senna kreeg ARC meer grip op de wedstrijd en kon er meer gevoetbald worden en werden er ook een paar kansen gecreëerd door ARC. Echter zonder doelpunten. We gaan rusten met een stand van 0-0. ARC heeft de eerste helft veel te weinig laten zien.
De 2e helft gaat van start en ARC heeft 1 wissel toegepast Julien komt er in voor Abe. ARC ging de 2e helft beter van start en creëerde een paar kansen, maar tegen de verhouding in scoorde DVS’33 Ermelo de 0-1 in de 54e minuut. Door balverlies links op het middenveld en niet goed omschakelen kon de bal gecrost worden naar de linksbuiten van de tegenpartij die hem in de verre hoek erin schoot. In de 59e minuut was het weer raak voor DVS’33. De 0-2 gescoord door DVS’33 Ermelo er werd een steekpass door het midden gegeven, de keeper twijfelde om uit te komen werd uitgespeeld en de tegenstander kon hem zo in het open doel schieten. Na de 0-2 werd Nordin gewisseld voor Amine en Navaro voor Younes. Door de 0-2 stand geloofde DVS’33 Ermelo het wel en zakte steeds meer terug op eigen helft en hierdoor werden er kansen gecreëerd op de aansluitingstreffer. Het spel zich meer af op de helft van de tegenstander. Kevin werd gewisseld voor Jay en er werden nog steeds kansen gecreëerd. Een pass van Miguel richting de penalty stip kwam aan bij Amine, en schoot de bal er fraai in en ARC kwam hierdoor op 1-2 in de 82e minuut. Ook na de 1-2 waren er nog kansen op de 2-2, alleen werden ze niet gemaakt. Hierdoor eindigt de wedstrijd in een 1-2 verlies voor ARC. Zaterdag wacht het team de pittige uitwedstrijd tegen medekoploper FC LISSE. Het team zal het over een andere boeg moeten gaan gooien anders gaat het er steeds somberder uit zien. De aanvang in Lisse 15.00 uur op Sportpark Ter Specke.