...
...

Divisie 1 A

5 september 2020 14:30

Op zaterdag 05 september mocht ARC O19-1 dan eindelijk beginnen aan de competitie. Tegenstander Hercules uit Utrecht stond op het programma. Na de winst van vorige week tegen Alexandria had ARC er alle vertrouwen in.
Echter dit was niet het ARC dat we van vorige week kenden. Hercules was vanaf het begin de betere partij. De buitenspeler van Hercules, lukte het om in de 7eminuut van de wedstrijd, door een fout van de verdediging, de 0-1 op het scorebord te zetten. ARC creëerde weinig, en diverse malen was het Duncan die ervoor zorgde dat Hercules het niet lukte om te scoren, ze hadden wat kansen maar het eindigde niet in een doelpunt dus bleef het tot de rust 0-1.
In de rust werd Senna gewisseld voor Thimo en Julien voor Nordin. ARC wilde natuurlijk zo snel mogelijk proberen de achterstand om te buigen naar een beter resultaat maar verzuimde dat helaas om te doen. In de 65e minuut kwam de buitenspeler van Hercules wel heel gemakkelijk tot een schietkans, uit een voorzet en de bal via een kopbal in het doel van Duncan kwam en de 0-2 was daarmee een feit. Er werd wederom een wisseling van spelers gedaan bij ARC, Moreno eruit voor Ayoub en Miguel eruit voor Jay en Navaro werd gewisseld voor Abe. Er kwam hierdoor wat meer actie van de ARC spelers. Ayoub maakte uit een rebound schot in de 81e minuut de 1-2. Er gloorde weer hoop bij de ARC-ers. In de 85e minuut kreeg Ayoub nog een kans om de score op gelijkspel te brengen, hij kreeg de bal aangespeeld en draaide met een aanname weg bij de tegenstander waardoor de bal in de korte hoek van de keeper viel, maar de keeper van Hercules kon de bal nog net onderscheppen. Toen hier vlak na de volgende goal gemaakt werd door Hercules bleek het einde verhaal te zijn voor de boys van ARC. In de 87e minuut was het namelijk weer raak voor Hercules door de 1-3 te noteren. ARC moest zich nu toch wel zorgen gaan maken na de makkelijke goals die ze te incasseren kregen. Ondanks deze situatie creëerde ARC, met name Jay, nog voor enkele kansen maar ook deze werden helaas weer niet verzilverd. Het vizier stond duidelijk niet scherp genoeg afgesteld. Vlak hierna floot de scheidsrechter af en moest ARC met een pijnlijke eerste competitie nederlaag richting Kleedkamer. We kregen een leerzaam lesje van Hercules hoe je met geboden kansen om moet gaan. Hercules was de betere partij. Dus we moeten deze week goed gaan trainen op de fouten die wij maakten. Volgende week staat onze eerste uitwedstrijd op het programma tegen DEM uit Beverwijk. Dan zullen wij gaan proberen om de zure verliespartij van deze week om te gaan buigen in een winstpartij!!