...
...

Divisie 1 A

12 september 2020 14:45

Op 12 september mocht ARC 19-1 zijn tweede competitiewedstrijd spelen. De eerste die verloren ging tegen Hercules 19-1 met 1-3. De Jongens waren dan ook gebrand om deze wedstrijd te winnen. We verzamelden ons om half 1 bij ARC in kleedkamer 1 om de voorbereiding van de wedstrijd door te nemen. Alles werd nog een keer doorgenomen en de afspraken, die we onderling hadden gemaakt, werden nog eens duidelijk aangescherpt. Rond 13.00 vertrokken we met een enkele auto’s naar voetbalvereniging DEM in Beverwijk. Om kwart voor drie begon dan de wedstrijd. Na de aftrap brachten we ons al meteen in moeilijkheden en gelukkig werd de bal afgepakt door een verdediger. Hierna zijn we eigenlijk bijna de hele eerste helft de baas geweest, maar door een paar persoonlijke foutjes kwam DEM toch op voorsprong met 1-0. Niet veel later komt er een voorzet die bij Ayoub uitkomt en die schiet de bal er feilloos in 1-1. 20200912_151023-00.jpgEen paar minuten later werd Ayoub gewisseld, omdat die last kreeg van zijn lies, voor Younes. Even later fluit de scheidsrechter voor de rust, het staat 1-1 en er is nog niks aan de hand. Eenmaal in de kleedkamer werd nog gekeken wat we anders zouden kunnen doen en gingen met goede moed de tweede helft in. Het eerste deel van de tweede helft is bijna een kopie van de eerste helft we krijgen wel meer kansen, maar helaas gaat er geen van de schoten in. Ongeveer halverwege de tweede helft komt Duncan uit en schiet de bal weg, maar die schiet naar een tegenstander die hem voorlegt en er in schiet (2-1). Dit was wel even een zuur momentje voor ons, maar al snel gingen de hoofden weer omhoog en werd er volop druk gezet. Ook werden meteen twee wissels doorgezet Abe kwam er in voor Djemairo en Jay kwam er in voor Julien. We gingen nu nog meer druk zetten en door het enorme druk zetten kreeg DEM het heel zwaar en begon de ballen weg te trappen. De laatste 10 minuten waren zenuwslopend. De ene na de andere kans kwam voor ons maar geen één ging er in. Toen was de 90ste minuut aangebroken en floot de scheidsrechter, met de eindstand 2-1, af. Heel zuur want we hadden echt recht op de overwinning en als je naar het spelbeeld keek hadden we moeten winnen, maar helaas ging de bal er gewoon niet in. Volgende week moeten we op Zegersloot tegen DVS’33 Ermelo Jo19-1. Hopelijk kunnen we deze wedstrijd nu wel met winst gaan afsluiten! De aanvang van deze wedstrijd is 14.30 uur.