...

Divisie 4 A

30 oktober 2021 12:15

R.H.E.W. van der Steen

Op zaterdag 30 oktober werd de tweede competitie helft gestart en speelde ARC JO17-1 thuis tegen Buitenveldert JO17-1. De herfst had ook zijn intrede gedaan. Een druilerige regen tot gevolg tijdens de gehele wedstrijd. De wedstrijd startte om ca. 12.20 uur met de aftrap van ARC. De eerste twintig minuten gebeurden niet veel, een paar kleine kansen voor ARC maar er werd niet afgemaakt. In de 21e minuut van de wedstrijd komt Buitenveldert op 0-1 voorsprong door slordige verdediging vanuit ARC en daardoor kan Buitenveldert het met een kopbal afmaken. De rest van de eerste helft verloopt moeizaam, ARC voetbalt niet op hun best maar kan er veel meer uithalen. Gelukkig scoort Timon in de 32e minuut de 1-1. Dit was een belangrijk doelpunt en zorgde voor veel kracht bij ARC om de wedstrijd te winnen. Er werden aan het eind van de eerste helft snel achter elkaar twee wissels gedaan vanuit ARC. Aan de linkerkant kwam Rens erin voor Amine en snel daarna kwam Adil er op het middenveld in voor Joep. Na 45 minuten floot de scheidsrechter af en was het rust bij een stand van 1-1.

In de rust werden de nodige dingen besproken en stond ARC weer klaar om in de 2e helft alles te geven. 5 minuten na de aftrap van de 2e helft scoort Bilal de 2-1 voor ARC. Het gaat goed en ARC voetbalt al een stuk beter dan in de eerste helft. Iets langer dan 5 minuten later scoort Bilal weer een mooie goal en brengt zijn team naar een 3-1 voorsprong. Helaas scoort Buitenveldert in de 65e minuut de 3-2 door geklungel in het 5 metergebied. ARC krijgt de bal niet weg van de doellijn en Buitenveldert kan uiteindelijk de bal vrij eenvoudig binnenschieten. Even later krijgt Buitenveldert nog een keer een grote kans maar Brent kan redden en zorgt ervoor dat het geen 3-3 wordt. Ongeveer na 80 minuten spelen scoort Bilal zijn derde en maakte zijn hattrick daarmee compleet en zorgt met een goede intikker ervoor dat ARC op 4-2 komt. ARC speelt de wedstrijd goed uit en de wedstrijd eindigt ook met 4-2 voor ARC. 6 november speelt ARC JO17-1 uit tegen Waterwijk asc JO17-1.