R.G.N.M. Droog

2406LG
ALPHEN AAN DEN RIJN
tel. 0172-472770

Op een koude regenachtige dag traden we aan tegen Drachtster Boys O17-1. Een belangrijke wedstrijd voor plekken in de ranglijst. AFC 34 en Be Quick spelen tegen elkaar en dit kan voor ons gunstig zijn in de ranglijst. Na het eerste fluitsignaal begonnen we aan de wedstrijd. We starten een beetje onwennig aan de wedstrijd. Met een schorsing van Morris en een andere basis-elf vergeleken met de wedstrijd tegen Quick Boys startten we onwennig. Drachtster Boys O17-1 kreeg al snel kansen en voetballend hadden we het moeilijk. Nadat we een aantal keer goed wegkwamen, kwamen we toch op voorsprong. Bas met een mooie bal op Thom die hem goed in het doel schoot. 1-0. Met nog een aantal gevaarlijke kansen van Drachtster Boys O17-1 gingen we met een 1-0 voorsprong de rust in. In de tweede helft startten we onscherp en dat merkten we ook. Drachtster Boys O17-1 kwam al snel op een gelijke stand. Voetballend kwamen we er niet meer aan te pas en het spel speelde zich vooral af in het midden van het veld. Drachtster Boys O17-1 trok uiteindelijk aan het langste eind en scoorde de 1-2. Een hele lastige wedstrijd voor ons waar we voetballend zeer zeker niet ons beste spel hebben laten zien. Volgende wedstrijd met de bus naar Groningen waar we aantreden tegen de nummer 2 Be Quick 1887.