50'

Divisie 4 A

9 oktober 2021 12:15

N. Jongeneel

Zaterdag 9 oktober stond de wedstrijd tegen asc Waterwijk op het programma. Na een geweldige zege van vorige week op Buitenveldert stapte ARC 017-1 met een hoop vertrouwen de wedstrijd in. De taken waren duidelijk, nu alleen nog de taken uitvoeren dan moet alles goed komen. De wedstrijd begon en Waterwijk liet gelijk zien dat ze het ARC niet makkelijk ging maken. ARC begon heel rommelig. Te gehaast de lange bal spelen en de duels werden te makkelijk verloren. Toch werden er een aantal kansen gecreëerd ondanks het matige spel. Een kans van Thom die goed gepareerd werd door de doelman van Waterwijk. Daarna een mooie pass van Bilal op Loet die voorbij de keeper loopt, alleen helaas stond er een verdediger op de lijn die de bal kon wegschieten. Waterwijk werd in de eerste helft eigenlijk niet gevaarlijk. Op een aantal afstandsschoten na werden er nauwelijks kansen gecreëerd. Ondanks het mindere spel weet ARC toch de nul te houden. Nu vol energie de tweede helft in. Er moest wat veranderen in de tweede helft vandaar dat Adil erin komt voor Thom. Het begon goed voor ARC. Na een kleine 10 minuten schoot Loet de bal op doel. Helaas werd deze gepareerd door de doelman maar met een klein gelukje belanden de bal bij Timon die de bal er makkelijk in kon schieten en zodoende de bevrijdende 1-0 op het scorebord wist te brengen. Nu was het zaak om de boel dicht te houden en de 1-0 voorsprong vast te houden. Helaas ging het al snel daarna toch mis. Door een slechte bezetting kon de slimme spits van Waterwijk 1 op 1 te komen met Brent. Helaas wist Brent hem niet tegen te houden en werd het dus toch 1-1. Een doelpunt dat ARC volledig aan zichzelf te danken had, daar de organisatie, zoals vooraf was afgesproken volkomen verkeerd stond. ARC deed er nog alles aan om de 2e goal te maken. Maar helaas kwam de goal er niet. Waterwijk bleek een lastig te kloppen ploeg te hebben. Bij winst had ARC bijzonder goede zaken kunnen doen omdat koploper AFC’34 punten morste tegen DWS. Helaas een minder goede wedstrijd van ARC. Maar de leermomenten worden ook weer uit deze wedstrijd gehaald. Nu volop trainen en op naar aanstaande zaterdag waar de pittige uitwedstrijd tegen de nummer 2 op de ranglijst, Quick Boys O17-1 op het programma staat. De wedstrijd op Sportpark Nieuw-Zuid begint om 14.15 uur.