Quick Boys JO17-1

Divisie 4 A

13 november 2021 12:15

C.A. Cornelissen

ARC o17-1 tegen Quick Boys o17-1, je weet voorafgaande aan de wedstrijd dat dit een mooie wedstrijd zal worden. ARC die vorige week een moeizame overwinning op Waterwijk had maar toch de 3 punten binnen wist te slepen. Uit bij Quick Boys had ARC eigenlijk de overmacht en was het eigenlijk terecht geweest als ARC 1 of misschien wel 3 punten mee naar huis had genomen, helaas werd deze wedstrijd met 4-3 verloren. ARC begon prima aan de wedstrijd tegen Quick Boys alleen werd er ongeveer in de 30e minuut een mooie tegengoal gemaakt door Quick Boys. ARC had de kans ongeveer 5 minuten later om de gelijkmaker te scoren uit een penalty. Helaas werd de penalty door Morris net tegen de paal aan geschoten en totaal tegen de wedstrijd verhouding in werd er ongeveer 5 minuten daarna gescoord door Quick Boys uit een vrije trap. ARC had veel goed te maken in de tweede helft helaas werd al vrij snel na de rust de 0-3 gemaakt door Quick Boys en zag het er erg lastig uit voor ARC. ARC gaf alleen niet op en speelde met moed door en Loet wist de 1-3 te scoren na een mooie actie. Helaas werd daarna de 1-4 gescoord door Quick Boys en zag het er niet goed uit voor ARC. Tot vreugde wist Adil uit een gelukkige bal de 2-4 te scoren en zag ARC dat er iets te halen was uit deze wedstrijd. Niet lang hierna wist Loet de 3-4 te scoren met niet al te lang meer te gaan, dit was de aansluitingstreffer die ARC nodig had. Tot vreugde werd de 4-4 gescoord door Davey die er opnieuw was ingekomen in de 2e helft met nog ongeveer 8 minuten te gaan. ARC zat in een erg goede flow in kon de overwinning ruiken. Helaas kreeg Morris een onterechte 2e gele kaart waardoor hij er af ging met rood en ARC met 10 man kwam te spelen. Hierdoor werd het lastig voor ARC om de 3 punten te krijgen dus speelde ze de wedstrijd veilig uit. Al met al was het een enorm goede veerkracht van ARC en wisten ze niet hun koppie te laten hangen maar door te gaan. ARC kan trots zijn op de comeback maar kan kritisch terug kijken op hoe het 0-3 achter kwam en dat verbeteren in de komende wedstrijden, met ARC tegen Drachtster Boys komende zaterdag is er een mooie wedstrijd op komst.