Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Op een zeer slecht bespeelbaar, 10 jaar oud kunstgrasveld mochten we aantreden tegen de 17-1 van asc Waterwijk. Na de aftrap werden we gelijk wakker geschud want de tegenstander gaf gelijk volop druk. Vooral de opkomende centrale verdedigers en de centrale middenvelders waren erg aanwezig. In de 3e minuut schoten ze net over. In de 7e minuut werd de voorzet er goed uitgehaald door Brent. 9e minuut, weer een schot maar hun vizier stond niet op scherp. Na 11 minuten kwamen wij pas voor de goal terecht toen Thom de bal diep gaf op Loet, echter werkte de wind niet echt in ons voordeel, dus net te hard en de bal liep achter. Na wat heen en weer gevoetbal was het Thom die een goede voorzet gaf op Loet die de bal  goed in schoot maar de zeer goed spelende keeper tikte hem echt ongelofelijk goed over. Nog een aantal corners gehad maar die kwamen niet goed aan.

Na 40 minuten vond de scheidsrechter tijd om te gaan rusten, maar we moesten nog 5 minuten langer door, foutje van de goed fluitende man in het geel die dacht dat we 2x 40 minuten zouden spelen. In de 2e helft werden Amine, Adil, Loet en Rens vervangen door Bas, Timon, Davey en Robin.  We hadden een sterke fitte bank vandaag en dat is ook wel eens fijn. We werden beter en kwamen meer in het spel. Bas gaf goede passes, Timon bracht kracht in het veld en Robin en Davey voerden goed hun taken uit. Meer kracht op het middenveld werd duidelijk zichtbaar. Na wederom een aantal corners van ARC is het eindelijk raak. Onze langste en top verdediger Thomas kopte na een prima genomen  corner de bal er genadeloos in en bracht ARC op een verdiende 0-1 voorsprong. Nog 20 minuten te gaan en we wisten dat het nog zwaar zou gaan worden. Uiteraard ging waterwijk op zoek naar de gelijkmaker. De tegenstander heeft een goede verdediging en zeer behendige snelle voorhoedespelers. Ze kwamen ook een aantal keer er goed uit maar achterin werd er vandaag niet verzaakt. Wij kregen ook nog een aantal kansjes maar de stand bleef 0-1. We staan nu 3e in de 4e divisie. Volgende week op Zegersloot de interessante en spannende wedstrijd tegen de jongens van Quick Boys uit Katwijk. Die hebben evenveel punten als ons en die gaan we verslaan! Met eenzelfde instelling als tegen Waterwijk moet dat zeker tot de mogelijkheden gaan behoren.