Robonsbosweg 10
1816MK
ALKMAAR
tel. 072-5120159

Op zaterdag 25 September werd er om 12:30 afgetrapt op het hoofdveld van het prachtige complex van AFC’34. Aan het begin van de wedstrijd, denk hierbij aan de eerste 20 minuten, leek het een goede middag te worden voor ARC. Terwijl ARC de overhand had in de wedstrijd maakte de centrale verdediger een foutje en dat foutje werd gelijk afgestraft waar de 1-0 uit voort kwam. Vrij snel na de 1-0 volgde de 2-0 en de 3-0. Toen keerde de kalmte terug in de wedstrijd en speelde het spel zich vooral of op het middenveld. Net voor rust werd er een overtreding gemaakt waardoor ARC op een kansrijke positie buiten het strafschopgebied een vrije trap kreeg. Bilal eiste de bal op en krult hem prachtig langs de muur in het doel en bracht hiermee de stand op 3-1, wat tevens de ruststand was. Bas Bolder werd gewisseld. Daarvoor kwam Robin Brongeest in de plaats. 10 minuten na rust viel de 4-1 voor AFC. 2 minuten na de 4-1 scoorde Morris de 4-2 uit de prima genomen corner van Bilal. ARC kreeg weer wat hoop, maar AFC’34 gaf ARC geen moment het idee dat er wat te halen viel.Daarna werd er heel snel de 5-2, 6-2 en 7-2 gescoord. Weer 10 minuten daarna werd de 8-2 gescoord. ARC wist zich geen raad met deze overmacht. 20 minuten na de 8-2 werd de 8-3 gescoord door Morris die goed doorliep op de keeper na een afstandsschot van Bilal en hierna kon Morris hem makkelijk intikken met zijn linkerbeen. Maar daarna alweer snel kwam de 9-3 en toen in de allerlaatste minuut viel de 10e goal voor AFC ook nog eens. Voetballend gaf ARC aardig partij maar AFC’34 troefde genadeloos gemaakte slordigheden van ARC af. Dus genoeg stof tot nadenken na deze mokerslag in Alkmaar. Zaterdag speelt O17-1 al om 09.15 uur de uitwedstrijd tegen Buitenveldert.