IJweg 1155
2133MJ
HOOFDDORP
tel. 235637961

De 2e competitiewedstrijd, uit tegen Hoofddorp JO18-1. En ondanks een wat onrustige week waren we vol goede moed om de 3 punten terug naar huis te nemen. De 8-0 overwinning afgelopen woensdag, vriendschappelijk tegen JO19-1 van Zwammerdam had ook geholpen.
we startten tegen Hoofddorp uitstekend. Gelijk vol druk zetten en vol in de aanval. ARC was oppermachtig. Een uitstekend spelende Brent wist regelmatig in de opbouw mooie passes te geven. Het was wachten op de 1-0. Deze kwam echter ook na ruim 15 minuten maar niet zoals verwacht. Een ongelukkig omschakelmoment leverde een van de eerste counters van Hoofddorp op en die wisten daar wel raad mee. 1-0, geheel tegen de verhouding in.
ARC ging echter gelijk op zoek naar de gelijkmaker en 5 minuten later was het Tim die een mooie voorzet van Beau afrondde en zo de 1-1 aantekende.
Gelijk gingen we op zoek naar de volgende treffer. Totdat na een klein half uur er ongelukkig op Brent werd ingegooid. In een poging om de bal te bereiken kwam hij met een hoog been in en ondanks dat er niemand echt geraakt werd zagen wij tot ieders afgrijzen dat de scheids, na enige aarzeling, toch rood trok. Hevig teleurgesteld verliet Brent, die tot dan toe een perfecte wedstrijd speelde, het veld. Dit was helaas wel het belangrijkste kantelmoment in de wedstrijd. ARC moest zich met 10 man herorganiseren. Het lukte ons om de draad weer op te pakken maar het overwicht waren we kwijt. Het bleef 1-1 bij de rust.
Dan de 2e helft. Enkele aanpassingen zorgden helaas niet voor extra dreiging en ondanks enkele kansen was het Hoofddorp dat de 2-1 wist te maken. Hard op zoek naar de aansluitingstreffer gaf achterin bij ons wat ruimte voor Hoofddorp en dat werd bij een snelle uitval benut. Geen 2-2 maar 3-1.
De verder vriendelijke scheids zag helaas wat acties tegen ons over het hoofd en dat gaf wat frustraties en blessures. Zo eindigde de wedstrijd van ons met 9 man omdat Daan  geblesseerd uitviel en de reserves al gebruikt waren. Dat er daarna nog 2x gescoord werd is alleen voor de statistieken. Hevig teleurgesteld verliet ARC het veld. Dat had niet zo hoeven gebeuren. Veel pech voor ARC en natuurlijk wel een terechte overwinning voor Hoofddorp. Om te winnen moet je meer scoren dan de tegenstander en dat deden zij.
Nu de wonden likken en het koppie omhoog voor de belangrijke kraker zaterdag a.s. tegen Jodan Boys.