Voorschoten`97 JO18-1

Divisie 6 C

30 oktober 2021 14:15

R. Willems

De 1e wedstrijd enkele weken geleden was door ons overtuigend gewonnen met 5-0. Wij verwachtten dat Voorschoten zeker revanche zou willen nemen omdat ze door omstandigheden de vorige keer niet compleet en zeker niet fit waren.

De 1e helft voltrok zich toch enigszins gelijk aan die in Voorschoten. Een geduldige tegenstander die loerde op de kansen en wij vanuit onze tactiek kijken waar de mogelijkheden waren.
Kansen kregen ze zeker en het was aan een ijzersterk optreden van onze keeper Patrick te danken dat Voorschoten niet op voorsprong kwam.

Deze keer hadden we het geluk een keer wat meer aan onze zijde. Halverwege de 1e helft, na een mooie pass van Beau, schoot Younes hard op het doel. De bal werd licht aangeraakt door een verdediger waardoor de keeper kansloos was en wij op 1-0 kwamen.

Na 10 minuten wederom een aanval, opgezet door Wessel, naar Beau die wederom prima voorgaf. Het was nu voor de 2e keer vandaag dat Younes- alert van dichtbij- de keeper verschalkte: 2-0.
Aan de andere kant wist Patrick een aantal doorbraken met mooie reflexen te pareren. En verder was de verdediging o.l.v. Donny en Pim, samen met Daan en Kas, prima op dreef.
Zo bleef het 2-0 bij rust.

De tweede helft begon het wat harder te regenen en met de stevige wind maakte het het spel van beide kanten niet beter. Voorschoten begon steeds vaker de lange bal te spelen maar die konden wij aardig onderscheppen. Morris en Joep van JO17-1 waren intussen het veld in gekomen en speelden prima.
Ook kregen wij nog enkele kansen maar de bal ging niet meer het doel in.

Na ruim 90 minuten floot de prima leidende scheids af en pakten wij de 3e competitiewinst op rij.
Van de één na laatste plek zijn we opgestoomd naar de 3e plaats, waarbij wij voorzichtig weer naar promotie kunnen kijken. We krijgen echter nog een aantal pittige wedstrijden maar hebben ondertussen laten zien dat we het nog niet verleerd zijn. Top!

Trainer Marc en Frans, nu ook samen met Luuk, hebben afgelopen weken prima werk verzet om de koppies weer de goede kant op te krijgen. Complimenten mannen, zowel aan het team als aan de trainers!
Ga zo door JO18-1!