Onderuit bij de koploper maar wel perspectief

ARC JO18-1

1 - 3

Legmeervogels JO18-1

Competitie

Divisie 6 C

Datum

9 oktober 2021 14:30

Scheidsrechter

T.D. Schimmel

Accommodatie

Sportpark Zegersloot
Olympiaweg 6
2406LG
ALPHEN AAN DEN RIJN
tel. 0172-472770

Vandaag tegen koploper Legmeervogels. Het doel was om het tij te keren.
De eerste 20 minuten was er wel een licht overwicht met wat kansen voor Legmeervogels maar ook wij kregen enkele mogelijkheden.
Beau gaf prima voor maar in de 16m werd niemand bereikt. En in de 20 minuut gaf Wessel goed voor. Pim stond er wel en kopte de 1-0 binnen. Helaas buitenspel.
Ons aandachtspunt blijft concentratie bij de omschakeling. Helaas worden we weer verrast door de snelle rechtsbuiten van hen die een voorzet op maat geeft en de spits maakt de 0-1.
Dan volgt enkele minuten later een goede slalom door onze verdediging en maakt de behendige spits de de 0-2. Op slag van rust zorgt een mooi schot vanaf de 16m. in de verre hoek voor 0-3. Balen zo.
De 2e helft hadden we het achterin wat steviger neergezet en door een aanpassing van onze speelwijze ( wat overigens al in de 1e helft de bedoeling was maar minder uitgevoerd werd) kwam er wat rust in het spel. Legmeervogels vond dat eigenlijk ook best prima en met de comfortabele 3-0 voorsprong speelden zij regelmatig de bal achterin rond. Dan 10 minuten voor tijd zijn erv eindelijk wat fellere acties bij ons. Er wordt meer druk gezet en er komt meer passie in het spel. Het is uiteindelijk Nasser die de 3-1 maakt: een schot op doel die wat rommelig wordt verwerkt maar uiteindelijk in het net beland.
Dan krijgt Legmeervogels het toch nog wat benauwd. Ze halen alle snelheid uit het spel en reageren wat heftig naar de prima leidende scheids bij een -inderdaad- forse overtreding van ons die met geel werd bestraft. Jammer.
Het bleef uiteindelijk 1-3.
Helaas dus weer een nederlaag maar wel met perspectief. De tweede helft hebben we laten zien dat er best mogelijkheden zijn. Laten we dit nu doorzetten naar maandag tegen Voorschoten. Dan komen de punten vanzelf!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

  • OPGERICHT IN 1927
  • 1807 LEDEN
  • 104  TEAMS
  • Lid worden? Klik hier
  •  NL34RABO0301629188

Sv ARC
Sportpark Zegersloot
Olympiaweg 6
2406 LG Alphen aan den Rijn