Hans Ecklplein 1
2382AZ
ZOETERWOUDE
tel. 071-5410492

Onze 2e wedstrijd tegen Meerburg. De 1e wonnen we moeizaam met 2-1 nadat we een flink overwicht niet konden omzetten in doelpunten.
Meerburg kent een lastig seizoen. Wij een lastige start maar zijn ondertussen aardig bijgekomen en hebben de laatste 3 wedstrijden de volle winst gepakt. Dat is ook vandaag de bedoeling. Met trainer Luuk ipv trainer Frans op de bank en een zeer beperkt aantal toeschouwers ( alleen de noodzakelijke rij-ouders) starten we de wedstrijd met goed druk zetten.
De eerste 25 minuten, een volledig heersend ARC. Meerburg kwam amper onder de druk uit en de 1-0 lag al een tijdje in de wachtkamer. Het was uiteindelijk Mo die na een pass van Younes vanuit de 16m de 0-1 scoorde. 5 minuten later scoorde Younes, na een mooie voorzet van Brent, de 2-0. Nu doordrukken zou je zeggen. Maar de laatste 5 minuten, door slordigheden van onze kant, kreeg Meerburg plots de geest. Enkele aanvallen en dreigende situaties voor ons doel, welke gelukkig door onze fantastische keeper Patrick werden gepareerd.Met hangen en wurgen bleef het 0-2 bij de rust.
De 2e helft was het Meerburg dat voelde dat er wat te halen viel. Het overwicht van ons was weg en Meerburg kwam een aantal keer dicht bij de aansluitingstreffer. Wederom was het Patrick die de “0” achterin vasthield. Maar ook hij kon niet voorkomen dat Meerburg na 10 minuten de 1-2 maakten.
Even werd het echt spannend: Zou Meerburg doorzetten of zou kwamen wij weer wat beter in ons spel.
Gelukkig was het Tim, na een mooie voorzet van Robin, onze prima invallende JO17-1 speler, die de 1-3 maakte. Toch bleef er spanning in de wedstrijd en het duurden 25 minuten voordat Pim een eind maakte aan de onzekerheid door na een assist van Mo de 1-4 te maken.
Dat Pim vervolgens 5 minuten later de 1-5 maakte na een scherpe voorzet van Wessel was een bittere pil voor het moe gestreden Meerburg.
Mooi 4 overwinningen op rij zijn we beland op de 3e plek. Nu op naar Jodan Boys maandag avond. Zij staan 2e, zijn ook in de winning mood en willen die rechtstreekse promotie snel gaan regelen.
Wij ook en wij hebben nog wat goed te maken na de forse nederlaag in de 1e wedstrijd.. Dus….
Ps, het was een donkere miezerige middag en dat samen met de beperkte lichtopbrengst van de lichtmasten ( ivm de vleermuizen, heb ik begrepen) zorgt ervoor dat de foto’s wat minder zijn. Het geeft echter wel weer de sfeer aan van deze wedstrijd.