Sportlaan 8
2806HC
GOUDA
tel. 0182-517576

Met veel enthousiasme en zin zijn we dit seizoen begonnen met een erg leuke meidengroep, de MO11-4!! De eerste weken hard getraind en al lekker gevoetbald, de 2e wedstrijd op eigen bodem ging al een stuk beter dan de 1e  uit-wedstijd, net niet gewonnen maar iedereen wist beter haar plek te vinden en ondanks dat we geen vaste keepster hebben kwamen er bij Elin toch wel enige keeperskwaliteiten tot uiting.

Afgelopen zaterdag 18 september, een heerlijke zonnige zaterdagmorgen op een mooi grasveld met veel publiek mochten we aantreden in Gouda tegen Jodan boys MO11-2, het was in de kleedkamer al te merken dat de dames er weer veel zin in hadden en er vol tegenaan zouden gaan vandaag, iedereen kreeg zijn plek door en we hebben nog de nodige tactische wisselingen doorgevoerd.

En na het eerste fluitsignaal begon ARC direct lekker te voetballen en binnen 2 minuten stonden we met 0-1 voor door een mooi doelpunt van Rosalie, wat een start!!  En wat Haller in de Champions league afgelopen week kon voor Ajax dat kon Rosalie nog veel beter, want zij maakte al in de eerste helft een volle hattrick en ook nog eens de 0-4.

Ook onze verdediging met Kady als laatste vrouw met naast haar Amy en Evi stond als een huis en zij zorgden ervoor dat de tegenstander op 1 doelpunt na niet aan voetballen toe kwam, we gingen de rust in met 1-5 door een doelpunt van Lyra.

De 2e helft werd het toch nog wel even spannend en onze meiden werden toch ook wel enigszins geïmponeerd door een dame langs de lijn, die haar stembanden blijkbaar goed wilde trainen.  ARC en JodanBoys maakte om en om een doelpunt, maar uiteindelijk werd er door goede voorzetten op elkaar, toch nog een paar fraaie doelpunten gemaakt door Floortje, Luus en de laatste 2 wederom door Rosalie. Eindstand 5-9 dus de punten gingen mee naar ARC!

Volgende week mogen we weer thuis spelen om 8:30uur tegen FC Oudewater en gaan we voor de volgende winst, dus we verwachten veel publiek langs de lijn.