Kerkpolderweg 12
2625EB
DELFT
tel. 015-2560612

Aan een uitwedstrijd tegen de G3 van DVV DELFT bewaren wij slechte herinneringen aan deze tegenstander, een jaartje of 2 geleden werden we alle hoeken van het veld ingestuurd door deze opponent en we gingen dus een beetje huiverig richting Delft.

De mannen vragen echter het uiterste van zichzelf en bieden goed partij tegen een makkelijk voetballend Delft.
De eerste 10 tot 15 minuten gaat de wedstrijd gelijk op. Echter door 2 snelle doelpunten komt Delft op een 2-0 voorsprong. Net de oorwassing van 2 jaar geleden in ons achterhoofd denken we, het zal toch niet....
En nee hoor, de mannen pakken de draad weer op en nog voor rust maken we de 2-1 en de koppies gaan weer omhoog.

Na de pauze, de spanning neemt toe en de wedstrijd gaat gelijk op maar net als in de eerste helft scoort delft 2 keer snel achter elkaar en staan we 4-1 achter.
Het geloof blijft aanwezig omdat we voetballend niet minder zijn maar iets minder gelukkig zijn in het benutten van de kansen, een mooie aanval over de rechterkant van ARC  een voorzet en een mooie uithaal van onze buffel zorgt nog wel voor de 4-2 maar verder komen de mannen van ARC niet.

Met opgeheven hoofd kunnen ze het veld aflopen, moegestreden maar goed partij geboden tegen een tegenstander die 2 jaar geleden nog veel verder was dan onze G1.

Mannen jullie hebben een prima partij op de mat gelegd en elkaar naar een hoger niveau getild vandaag. Dat belooft wat voor de toekomst.  Volgende week zaterdag staat er wederom een uitwedstrijd op het programma en dan is Fc Oegstgeest de tegenstander. In de beker verloren wij met 6 - 2, dus we hebben nog wat goed te maken!