Weddeloop 6
2253ST
VOORSCHOTEN
tel. 071-5614863

Afgelopen maandagavond hebben wij alsnog de uitgestelde wedstrijd tegen Voorschoten-uit (altijd lastig)  gespeeld.

Vooraf was wederom aangegeven: dit is het plan en hou je aan de afspraken. Dat lukte de 1e helft afgelopen zaterdag niet en de 2e helft wel. Die namen we dus als uitgangspunt.

En hoe mooi te zien dat het nu de 1e helft wel lukte! Voorschoten leek een licht overwicht te hebben maar de kansen kwamen bij ons. Lang bleef het 0-0 tot na ruim een half uur in de 1e helft wij een vrije trap halverwege hun helft kregen. Brent geeft hem prima voor en Tim kopt deze diagonaal langs de keeper, 0-1!

Dit was ook de ruststand.

De tweede helft startten we met dezelfde opstelling omdat het spel van ons geen zwakheden vertoonde.

Er kwam nog een licht offensief van Voorschoten maar de kracht vloeide snel weg bij hen ( de 1e helft had al iemand bij hen kramp gekregen..)

Vervolgens was het Wessel die met een prachtige pass Tim op snelheid weet te bereiken en die lobde hem perfect over de uitkomende keeper heen: 0-2.

Dit gaf de bevrijding en rust. Voorschoten kon het allemaal niet meer bijbenen en had de wissels al verbruikt.

Vervolgens is het Beau die met een corner op maat wederom Tim weet te bereiken en die maakte zijn hattrick vol door koppend de 0-3 te scoren!

Nu is er meer ruimte voor wissels en Dani en Levi komen erin. Levi werd na enkele minuten al onderuit gehaald in de 16m en Dani verzilverde de strafschop. 0-4.

Ondertussen waren bij Voorschoten de wissels gebruikt en viel er daarna nog iemand uit zodat zij met 10 man verder moesten. Na een rode kaart werden dat er 9, waarvan de voorste linie niet meer fit was.

Het was uiteindelijk Levi die met een geweldige actie 3 man in de luren legde, zichzelf vrij speelde en beheerst de eindstand bepaalde op 0-5.

Een hele mooie teamprestatie waarbij iedereen, zowel in het veld als op de bank, zijn steentje heeft bijgedragen. Gedisciplineerd spelen, goed de taken uitvoeren en uiteindelijk ook de kansen benutten! Top mannen, geweldig gedaan!

Ps, de foto’s zijn wat minder dan gewend, het is best lastig met weinig (kunst)licht.. maar toch een sfeerimpressie hieronder van de wedstrijd..