ARC JO17-1 pas laat langs Forum Sport JO17-1

ARC JO17-1

-

Forum Sport JO17-1

18 december 2021 12:15

Zaterdag jl. speelde O17-1 de laatste wedstrijd van dit jaar, een oefenwedstrijd tegen Forum Sport.

In de eerste helft hadden wij bij vlagen de overhand en kregen wij een vrije trap buiten de zestien die uit de rebound door Bas gescoord werd. 1-0. We stonden achterin goed en Forum Sport had weinig kansen.

In het begin van de tweede helft hadden wij veel grip op de wedstrijd en ook een aantal kansen. Nadat een voorzet door de keeper werd tegengehouden scoorde Adil de 2-0. we zwakten een beetje af en Forum Sport kreeg mogelijkheden om te scoren en maakte hier ook gebruik van waardoor het 2-1 werd.

In de derde helft kregen we het moeilijk en we hebben een penalty voor en een penalty tegen gekregen. In deze periode scoorden vervolgen Loet nog de 3-1 en niet veel later scoorde Bilal de 4-1 en de 5-1.

Hierna deed Forum Sport nog iets terug en scoorde nog de 5-2 en eindigde ook met deze eindstand.