1043AA
AMSTERDAM
tel. 020-6882127

Ongewenste hoofdrol voor Rens

Op zaterdag 26 februari speelde ARC O17-1 tegen DWS om 12:00 op het complex van DWS. De wedstrijd werd gespeeld voor de 4de plek en dus wilde ARC deze wedstrijd wel winnen. Tijdens de warming-up van de keepers viel Brent hard op zijn heup en kon helaas daarna niet meer door. Daarom keepte Jelte de hele wedstrijd. Na de warming-up maakte iedereen zich klaar voor de aftrap van de wedstrijd, maar Rens die in de basis stond, eiste bij aanvang de hoofdrol voor zich op omdat hij kort voor aanvang was vast komen te zitten op de wc. Besloten werd om toch te beginnen. Daarom moest Bas het eerste kwartier spelen. Gelukkig sloot niet lang daarna Rens opgelucht weer aan, eindelijk bevrijdt uit zijn benarde positie. ARC was de eerste helft beter en was veel in de aanval. Het was een lastig veld en de geboden kansen werden helaas niet benut. Maar toen in de 40e minuut gaf Thom een hoge bal op Loet die hem klaar legde op Bilal, die hem heel koeltjes binnen kon schieten. ARC bleef de betere ploeg en ging dan ook met een 0-1 voorsprong de rust in. In de tweede helft startte DWS beter dan eerste helft en al na 5 minuten werd er onterecht een penalty gegeven. Wederom was het Rens die hierbij een hoofdrol speelde. Jelte die tot dan een puike partij keepte zat er wel dichtbij, maar de penalty was helaas voor hem niet te stoppen, zodat DWS de stand op 1-1 bracht. ARC creëerde veel minder dan in de eerste helft. DWS werd beter en kreeg wel meer kansen. Robin werd na 15 minuten gewisseld voor Joep. Robin ging naar rechtsback, Morris naar centraal verdediger en Rens naar het middenveld. ARC kreeg nog een corner die Loet scoorde na een corner van Thom, maar de scheidsrechter floot voor buitenspel. DWS kreeg nog gevaarlijke kansen, maar Jelte had goede reddingen en hield ARC op de been. De wedstrijd eindigt met 1-1 waardoor ARC O17-1 4de is geëindigd in de 4de divisie. Een chaotische start maar in de tweede helft wist ARC, na de gelijkmaker DWS van scoren af te houden. De uitslag gaf gezien het spelbeeld een juiste uitslag weer. Volgende week is er geen competitie wedstrijd en die week daarna start een nieuwe competitie in de 4de Divisie. Naast goede punten blijven er natuurlijk ook altijd weer punten die voor verbetering in aanmerking komen. Daaraan zal de komende trainingen aandacht  worden geschonken.