AFC 34 JO17-1

Divisie 4 A

12 februari 2022 12:15

R.G.N.M. Droog

Op zaterdag 12 Februari werd er om 12:15 afgetrapt op veld 5 op het complex van sv ARC! AFC’34 was de tegenstander! De wedstrijd had voor de boys van Arc geen invloed meer voor de competitie, maar voor AFC’34 nog wel, zij konden namelijk nog kampioen worden. Dus onze enige taak was om er voor te zorgen dat ze geen kampioen werden op ons terrein. In de kleedkamer waren de koppies gefocust. De bal is afgetrapt, de eerste 20 minuten loopt het gelijk op. Afc’34 vliegt langs de flank, speelt de bal voor en de aanvaller schiet hem erin. 0-1, kort daarna valt 0-2 door een foutje achterin. Na 2 kansen van onze kant die helaas niet afgemaakt konden worden gaan we met de rust de kleedkamer in. In de kleedkamer werd er goed besproken wat we konden doen om ervoor te zorgen dat we niet weer zoals de vorige keer bij AFC’34 10-3 verliezen! Met goeie moed stonden we weer op het veld. De eerste 10 minuten van de wedstrijd waren wij, (ARC) goed onderweg, we kregen kleine kansjes maar maakten ze niet af. Helaas daarna ging het snel en volgde de 0-3, 0-4 en kort daarna 0-5. Ook de 2 wissels die werden ingebracht konden geen rol van betekenis spelen. Thom en Robin eruit en Bilal en Joep kwamen in het veld. Na wat beslissingen van de scheidsrechter werden de spelers van ARC en AFC’34 een beetje geïrriteerd en uitten dat op elkaar. Ongeveer 10 minuten voor tijd speelde Brent een lange bal die uitkomt bij Timon die speelt de bal naar Adil, Adil die ziet dat Morris diep gaat, Morris tikt de bal net aan met zijn buitenkant voet in de verre hoek! 1-5! Mooi om te zien dat wat we getraind hadden de hele week uiteindelijk uit kwam. Na 90 minuten werd de wedstrijd afgefloten. Helaas een 1-5 verlies en het terechte kampioenschap van AFC’34. Zaterdag 26 februari om 12:00 uur spelen we in Amsterdam tegen DWS afc.