IJweg 1155
2133MJ
HOOFDDORP
tel. 235637961

We begonnen vol goede moed aan de wedstrijd want we wilden eindelijk Hoofddorp een keer verslaan. De eerste 20 minuten leek het erop. Gelijk al een grote kans welke door een handsbal van de keeper van Hoofddorp ( buiten het strafschopgebied) onschadelijk werd gemaakt. Daarna een tijd een overwicht met enkele kansen van ons die er net in gingen. Vervolgens uit het niets de 1-0 voor Hoofddorp doordat een speler van buiten de 16m rustig de kans kreeg aan te leggen en zo scoorde. Dat had ons wakker moeten maken, maar nee. Hoofddorp werd juiste sterker hierdoor. Ze creëerden kansen en uit een van die aanvallen ontstond de 2-0.
Het blijf bij rust 2-0 en met die achterstand gingen wij ook de kleedkamer in.

De tweede helft bleef Hoofddorp gevaarlijker en de 3-0 hing in de lucht. Dat gebeurde helaas ook. Nog steeds werden we niet wakker. Dan wordt er flink gewisseld aan onze kant en dat opende perspectief door extra impulsen en energie van de invallers. Bijzonder te zien dat pas nadat we met 10 man verder moesten, we er eindelijk echt voor gingen. Dat werd ook gedeeltelijk beloond. Het was Pim die uit een corner van Younes na een doorkopper van Wessel de 3-1 scoorde. Vervolgens is het Levi die Mo de diepte in stuurt. Die schiet tegen de paal en in de rebound maakt Pim de 3-2.
Ondertussen is Hoofddorp nog een aantal keer gevaarlijk maar Patrick en de rest van de verdediging wilden de achterstand niet laten oplopen. De laatste 10 minuten waren weer voor ons. De gelijkmaker hing in de lucht.
En met een balletje enkele minuten voor tijd rakelings naast was wederom het geluk niet aan onze zijde tegen Hoofddorp.

Ze verloren we voor de 4e keer tegen Hoofddorp en hielden we een wat wrange nasmaak over aan deze wedstrijd. De makkelijke gegeven/gekregen kaarten, veelal onnodig ( leer hiervan, mannen!) en o.i. ook wat eenzijdig verdeeld in een verder sportieve wedstrijd zorgen ervoor dat we komende week helaas niet compleet kunnen eindigen.
Komende zaterdag dus onze laatste wedstrijd en die zal, mede afhankelijk van de uitslagen van de andere wedstrijden, bepalen of we 2e, 3e of 4e worden. Zo dicht ligt het allemaal bij elkaar in deze competitie.