Tren Drexhage (intikker)
59'

26 juli 2022 20:00

André Willems

Na een viertal trainingen was vanavond derde divisionist Sportlust'46 uit Woerden de eerste tegenstander van ARC 1 in de oefencampagne.

ARC startte de wedstrijd van 3x 25 minuten in de volgende opstelling: Mike van Vliet, Huib Oversloot, Derk Prins, Pepijn Kooij, Niek Ossevoort, Luuk Samsom, Lilinho Martins, Tjerk Ligtvoet, Arjan Ouwendijk, Jordi Tuithof en Thijs Spanjer. In de eerste 25 minuten had Sportlust'de overhand en wist via Remco de Weerd, middels een kopbal, de 0 - 1 op het scorebord te brengen.
ARC probeerde er wel wat tegenover te stellen maar de beste kansen waren er toch voor Sportlust.

De tweede vijfentwintig minuten werd er aan ARC zijde volop gewisseld en kwamen tussen de lijnen: Mike van Vliet, Lilinho Martins, Pepijn Kooij, Lars IJzendoorn, Neal Arnoldus, Arjan Ouwendijk, Jordi Tuithof, Luuk Samsom, Yassin Kaabouni en Tren Drexhage. De beste kans was er in deze 25 minuten voor Jordi Tuithof. Kort na de aanvang wist hij voor een leeg doel niet te scoren. Na 13 minuten werden Derk Prins, Pepijn Kooij en Luuk Samsom gewisseld voor Coen vd Hoek, Moreno Bruster en Milan Kuijper.

De laatste vijfentwintig minuten bestond het team van ARC uit: Dali Jrad, Calvin Hoogstraten, Huib Oversloot, Lars IJzendoorn, Coen vd Hoek, Kenno Kleijn, Tren Drexhage, Tjerk Ligtvoet, Neal Arnoldus, Milan Kuijper en Moreno Bruster. In de 8e minuut werd Calvin Hoogstraten (geblesseerd) vervangen door Arjan Ouwendijk. Met 10 man wist ARC toch te scoren en in de 9e minuut werd een voorzet van Huub Oversloot op waarde ingeschat door Tren Drexhage 1 - 1.