Milan Kuijper (intikker)
90'

30 juli 2022 14:30

Ed Toonen

De eerste overwinning van ARC in het nieuwe seizoen is binnen. Na het gelijke spel van afgelopen dinsdag won ARC zaterdag met 6-3 (na een 0-2 stand bij rust) van Ter Leede uit Sassenheim, welke uitkomen in de derde divisie.

In de eerste helft een beter Ter Leede en werd ARC op een terechte 0 - 2  (doelpuntenmakers Oscar Minnaard en Wesley Goeman) achterstand gezet. In de tweede helft waren de rollen omgedraaid en scoorde ARC 6x. Via Arjan Ouwendijk, Jordi Tuithof en Thijs Spanjer werd het al snel 3 - 2, waarna wederom Oscar Minnaard de 3 - 3 nog aantekende. Via wederom Arjan Ouwendijk en Jordi Tuithof werd het 5 - 3 en het slotakkoord was voor Milan Kuijper die na een prachtige ARC aanval de 6 - 3 op het scordebord zette.

Opstelling ARC: Mike van Vliet, Lars IJzendoorn (73 Kenno Kleijn), Pepijn Kooij (46 Milan Kuijper), Coen vd Hoek, Niek Ossevoort (46 Thijs Spanjer), Tjerk Ligtvoet, Neal Arnoldus, Luuk Samson (73 Moreno Bruster), Huib Oversloot, Lilinho Martins (46 Jordi Tuithof), Yassin Kaabouni (46 Arjan Ouwendijk)