4264RN
VEEN
tel. 0416-691794

ARC 1 heeft een 2- 1 nederlaag geleden in Veen tegen het plaatselijke Achilles.

Gezien de kansen van Achilles in de tweede helft had de score hoger uit kunnen vallen, maar na het alles of niets offensief van ARC had het ook nog zomaar gelijk kunnen worden.

In de eerste helft duurde het tot de 20e minuut voordat de eerste kans te noteren viel. De kopkans van Jari Koenraat van Achilles trof echter geen doel. Daarna kreeg dezelfde Jari Koenraat nog 2 kansen maar ook deze troffen geen doel.
ARC had in de eerste helft het meeste balbezit, maar kon geen echte doelrijpe kansen creëren.

Na de rust was het in de 50e minuut Jens Verschuren die middels een kopbal uit een corner de 1 - 0 op het scorebord zette. In minuut 550 was het wederom Jari Koenraat die een levensgrote kans kreeg om de 2 - 0 aan te tekenen. In de tegenaanval was het Yassin Kaabouni die een voorzet van Huib Oversloot op waarde wist in te schatten en de 1 - 1 scoorde. Bij deze 1 - 1 bleef het niet. Een prachtig schot van Tim van Broekhoven zette Achilles weer in minuut 61 weer op voorsprong.

Hierna kreeg Achilles Veen nog voldoende kansen op een grotere voorsprong, maar deze kansen gingen op de paal, naast of Niels de Vogel stond op de goede plek.

Het alles-of-niets-offensief van ARC werd niet beloond, want een kopkans van Kenno Kleijn ging over en een schot van invaller Wessel vd Voort werd door de keeper gestopt.

Klik hier voor de foto's (Bert vd Voort)