Smitshoekse Baan 25
2993BZ
BARENDRECHT
tel. 0180-615275

Vandaag speelde ARC 1 een uitwedstrijd tegen Smitshoek. Op doel vandaag Niels de Vogel in plaats van Mike van Vliet, Matthijs den Oude voor Arjan Ouwendijk en Luca Taarani voor Yassin Kaabouni.

Wat de eerste helft betreft kunnen we kort zijn. Slechts één uitgespeelde kans viel er te noteren en dat was een kopbal van Neal Arnoldus die rakelings naast ging. Verder was het een middenveldspel, waarbij beide ploegen dus geen verdere kansen wisten te creëeren. Zou dat de tweede helft dan wel lukken?

Ook in de beginfase waren de kansen minimaal. Tot de 66e minuut toen Luca Taarani een voorzet van Arjan Ouwendijk op juiste waarde wist in te schatten en de 0 - 1 aantekende.
Je zou verwachten dat Smitshoek op jacht ging naar de gelijkmaker maar het tegendeel was waar. Kort na de 0 -1 had Lilinho Martins da Silva de 0 - 2 moeten scoren. Hij kon alleen af gaan op de keeper van Smithsoek, maar deze redde knap. Vervolgens was er ook nog een schitterende vrije trap van Neal Arnoldus in minuut 70, maar de onderkant van de lat voorkwam ook hier de 0 - 2.

In de slotminuten zetten Smitshoek nog wel aan, maar tot uitgespeelde kansen kwam men niet en zo bleef het 0 - 1 in het voordeel van ARC.