Rijksstraatweg 270
3223KE
HELLEVOETSLUIS
tel. 0181-322486

In een voor het publiek leuke wedstrijd met heen- en weer golvend aanvallend spel, is de wedstrijd tussen Nieuwenhoorn en ARC uiteindelijk in een 2 - 2 gelijkspel geëindigd. ARC deed zich daar zelf wel mee tekort.

In de eerste helft kreeg ARC de beste doelrijpe kansen. Matthijs den Oude was in de 1e minuut middels een kopbal dichtbij een doelpunt en in minuut 20 was de beste kans toch wel voor Boyd Baatje. Keeper Mike van de Wijngaart stond bij beide kansen in de weg. Middels counters probeerde Nieuwenhoorn het wel maar de verdediging van ARC liet zich niet verschalken. Het leek naar een 0 - 0 ruststand te gaan, maar toch was het Nieuwenhoorn die scoorde. Een vrije trap aan de zijlijn van Delano A Cohen leek een prooi voor Mike van Vliet maar deze schatte de bal verkeerd in en zo werd het toch een 1 - 0 ruststand.

ARC moest dus in de tweede helft op jacht naar de gelijkmaker. Kansjes waaren er wel maar het duurde tot minuut 56 voordat de 1 - 1 op het scorebord kwam. Een pass van Arjan Ouwendijk werd op waarde ingeschat door Luca Tarani. Hij omspeelde de keeper en de 1 - 1 was daar. ARC ging op jacht naar de 1 - 2, maar deze viel aan de andere kant. Onoplettenheid in de verdediging van ARC en Lukas Hamann scoorde de 2 - 1 in minuut 75. Lang van de voorsprong kon Nieuwenhoorn niet genieten want in minuut 76 was het Arjan Ouwendijk, na een prachtige pass van Luuk Sasmson, die de 2 - 2 scoorde.

Hiermee was de koek op voor beide partijen en bleef het na 90 minuten 2 - 2.

Volgende week zaterdag speelt ARC 1 thuis tegen koploper Odin'59 uit Heemskerk. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op sportpark Zegersloot.