4463AJ
GOES
tel. 0113-211126

Vandaag startte ARC met Niels de Vogel op de goal. Mike van Vliet moest vanwege ziekte afhaken. Lilinho Martins was ook weer terug in de basiself. Dit ging ten koste van Boyd Baatje. Van de geblesseerde spelers keerde niemand terug.

De eerste kansen waren er voor Goes, maar in de 5e minuut werd een cornerbal door Luca Tarani teruggebracht in het strafschopgebied en was het Timo de Graaf die de 0 - 1 op het scorebord zette. Heel lang kon ARC van deze voorsprong niet genieten. In de 10e minuut was het Mitchell de Nooijer, met een intikker, die de stand weer op gelijke voet bracht.

De rest van de eerste helft kregen de beide teams diverse kansen, maar gescoord werd er niet.

In de tweede helft scoorde Renzo Ramaratoe in de 50e minuuut de 2 - 1, wat tevens de eindstand uiteindelijk bleek te zijn. ARC creeerde niet veel doelrijpe kansen en Goes verdedigde de 2 - 1 voorsprong met verve. In de slotfase was Huub Oversloot nog het dichtsbij de gelijkmaker middels een schot op de paal.

Volgende week zaterdag weer nieuwe kansen, middels de thuiswedstrijd tegen Zwaluwen Vlaardingen. Op sp[ortpark Zegersloot wordt er om 14.30 uur afgetrapt.