Nipt verlies voor een Strijdlustig O17-1

Divisie 4 B (najaar)

24 september 2022 12:15

A. Jansze

ARC JO17-1 vs Westlandia JO17-1 < > 0-1(0-0)

Vandaag stond er op Zegersloot de zware pot tegen Westalndia op het programma. We wisten dat het niet vanzelf zou gaan en na het debacle van vorig week wilden de boys natuurlijk wat goed maken! Vanaf minuut 1 hebben we Westlandia onder druk gezet en wisten ze niet hoe ze zich hier onder uit moesten voetballen. In de eerste helft waren we beter alleen de eindpass die echter net niet goed genoeg was om tot scoren te komen. Met een 0-0 stand gingen we de rust in.
In de tweede helft gingen we door met druk zetten en ook Westlandia gaf wat meer gas. Hierdoor ontstonden er meer ruimtes en kwamen we een aantal keer gevaarlijk voor de goal. Jammer genoeg konden we trekker niet over halen na een aantal schoten recht op de keeper af. Na verder geen enkele kans te hebben gehad was het toch Westlandia dat in de 56e minuut van de wedstrijd uit een corner de 0-1 maakt. Ondanks deze tegenslag hielden we onze kop omhoog en bleven vechten voor de 1-1 maar helaas mocht het niet zo zijn. Complimenten naar de groep toe voor de werklust en beleving in de wedstrijd. Ook complimenten voor Olivier, Stef en Manish die in de tweede helft  speelminuten kregen. Volgende week staat weer een pittige Thuiswedstrijd tegen Quick op het programma. De wedstrijd op Sportpark Zegersloort begint zaterdag om 12.15 uur. In eerdere berichtgeving stond dat we uit moesten spelen. Excuus voor het misverstand.