Handhaving veilig gesteld na 0-0 gelijk spel.

De Savornin Lohmanlaan 215
2566BZ
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3680323

Vandaag stond de sleutelwedstrijd tegen Quick op het programma. ARC dat nog een puntje nodig had om zichzelf te handhaven in de competitie tegen het altijd lastige Quick. Vorige keer werd er thuis met 1-3 verloren. We begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen daardoor vaak op de helft van de tegenstander. Na een verkeerde inspeel bal vooruit counterde Quick, maar Jauke wist te pareren. Zo waren er van beide kanten kleine kansjes die niet tot een doelpunt leidde. Bendeguz die tot twee keer toe niet goed genoeg kon afdrukken voor het doelpunt. In de laatste fase van de eerste helft werd Quick gevaarlijker. ARC verloor de grip langzaamaan op het middenveld en de kansen stapelden zich op. De ruststand was zoals begonnen was, 0-0.

Tweede helft, we komen erg fel de kleedkamer uit en jagen Quick af bij de opbouw dat resulteerde in meerdere kansjes. Een schot van Sven die afzwaait, en een goed schot van Bendeguz die de keeper van Quick pareerde. Jauke redde fraai op de doellijn bij een inzet van Quick. Zo werd de wedstrijd nog spannend. Beide teams probeerden de winst te pakken. Voor beide teams leverde dat geel op door iets te fanatieke uitgevoerde duels. Quick die hier en daar nog een klein kansje creëerde maar niet tot scoren kwam 0-0. Prima tweede helft waar gevochten en gestreden werd als team in het collectief en zodoende het laatste puntje binnenhaalde om ons zelf veilig te spelen. Het hoogtepunt van deze wedstrijd was toch ook dat er voor het eerst de “0” werd gehouden.