...

Divisie 4 B (najaar)

1 oktober 2022 12:15

D.R. Cummins

Vandaag stond Quick 17-1 op het programma wat op papier een lastige tegenstander zou zijn, omdat zij ook van Westlandia gewonnen hebben. Vanaf het begin van de wedstrijd wisten wij de goede lijn van vorige week door te trekken. Er werd met veel bravoure en intensiteit gespeeld. Er kwamen wat kansjes maar daar werd onzorgvuldig mee omgegaan. Quick had daar erg veel moeite mee en wisselde al snel van formatie in de wedstrijd. In verhouding tot vorige week waren wij de balbezittende partij met goed veldspel en dat resulteerde in de 38e minuut in een goede goal van Lucas die met een fraaie kopbal de meer dan verdiende 1-0 tegen het net drukte. Lang duurde de vreugde over deze voorsprong echter niet. Helaas werd een paar minuten later een niets zeggend schot zo van richting veranderd dat het 1-1 werd. Niet veel later klonk het fluitsignaal voor de rust.
Na rust kwam Quick goed de kleedkamer uit. Wij verloren langzaam steeds meer duels. Quick kwam op een 1-2 voorsprong in de 64e minuut door een miscommunicatie in de ARC verdediging. Vervolgens gooide Quick de pot dicht door weer met 5 verdedigers aan te treden. Ook de ingebrachte wissels waren niet in staat om het tij nog te keren voor ARC. Quick hield goed stand en wist in de omschakeling na een corner van ons nog de 1-3 te scoren. Een wedstrijd waarin ARC wederom weinig stootkracht en daadkracht had in de voorhoede. Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen het Katwijkse Quick Boys. De aftrap op het prachtige Sportpark Nieuw-Zuid is om 14.30 uur.