Kaagplein 15
2811LE
REEUWIJK
tel. 0182-396203

Na de teleurstellende start van afgelopen dinsdag is het zaak wat dingen recht te zetten. Geholpen door een gelijkspel tussen de andere 2 deelnemers in de poule RVC ’33 Vr1 en Jodan Boys Vr2 mag ARC deze week opnieuw proberen de kop te pakken in deze bekerpoule. Het blijkt gelukkig al snel dat we deze wedstrijd veel doelgerichter zijn. Er wordt sneller voor diepte en het doel gekozen. In minuut 11 weet Manon, die veel aanspeelbaar is, het eerste doelpunt binnen te werken. Lang zou haar wedstrijd niet duren want geen kwartier later moet ze geblesseerd aan de knie het veld af. Ondertussen staat het dan al 0-4 en blijkt dat het een niet al te moeilijk middagje te worden voor ARC. In de rust is het 0-6.

Na de rust gaat ARC vrolijk verder. Tussen minuut 57 en 65 gaat de bal 5x het net van RVC raken ……
Er volgt nog een slap moment waarbij RVC ook het doel treft, maar daarna is het weer 3x ARC.
1-14 (Shemaine 6x Vera 3x Julia 2x en Manon, Eveline en Femke 1x)

Is natuurlijk leuk zo’n uitslag, maar vanaf de kant leek het nergens op wat voor weerstand er was. Ik herinner me dit soort potjes uit de jonge jeugd.

Dinsdag 13-09 oefenen we tegen Buitenveldert Vr2 die spelen in de 1e klasse zondag, da’s weer hele andere koek.