Wijndaelerweg 9
2554BZ
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3235178

Vr1 treedt bij Die Haghe aan om 13.00 ipv 14.30 om zo aan te kunnen schuiven voor de TV bij het Nederlands elftal. Op voorhand is Die Haghe een regelrechte concurrent in de middenmoot, er moet dus vandaag weer gewonnen worden. Op heus gras gaat ARC dit duel aan. Je zou zeggen dat Die Haghe dus een mentale voorsprong heeft gezien deze ondergrond. Niets is minder waar want we staan na 20 minuten op 0-3 doordat we gretig de wedstrijd en alle duels ingaan. Respectievelijk Natalia, Shemaine en Vera vinden het net. De vrouwen van Die Haghe maken een uitermate zwakke indruk en komen niet tot voetballen. Ze zullen tijdens de eerste helft slechts 2 x in de zestien van ARC komen, waarvan 1 door een hoekschop. Bij ARC lijkt daarentegen alles de goede plek op te vallen, hoewel er ook nog zat kansen gemist worden. De eerste helft eindigt met een voorsprong van ARC van 0-7. Kirsten, Shemaine, Vera en weer Kirsten bepalen deze ruststand.

In de rust concludeert ARC dat er actief en gretig gevoetbald wordt, iets wat de laatste weken gemist werd. Dat dit uitmondt in 7 doelpunten in de eerste helft geeft wel een heel apart beeld. Die Haghe is dan ook wel heel machteloos.

De tweede helft komt Die Haghe dan ook wat beter uit de kleedkamer en komt er iets meer voetbal op de  mat, hoewel de bal nog steeds heel veel op de helft van Die Haghe is. De tweede helft wordt gebruikt om het hele team wat speeltijd te geven. Er vallen nog 3 doelpunten voor ARC waardoor er een enorme boost gegeven wordt aan het doelsaldo; Kirsten en 2x Shemaine bepalen de eindstand op 10 doelpunten voor ARC.  Die Haghe maakt nog een doelpunt voor de eer na een doorbraak waar Linde zich net niet ver genoeg kan strekken om de bal naast te tikken.

Een onwezenlijke, bijna Fjes uitslag van 1-10 die natuurlijk smaakt naar meer!

Komende zaterdag komt de koploper, Spirit VR1, op bezoek op Zegersloot om 11.00. Komt allen!

Linde, Tess (72’ Marjolein), Rianne Z (56’ Ruby), Femke, Rianne S,  Iris, Vera (63’ Josefine), Kirsten, Jonne (56’ Eveline) , Shemaine, Natalia (72’ Julia)