Prins Bernhardlaan 242
2273BP
VOORBURG
tel. 070-3864302

Met nog een klein sprankje hoop op de play-off  wedstrijden gaan we aan de slag tegen Forum Sport.

IMG_6460.PNGVr1 begint goed en heeft voetballend de overhand tegen de dames van Forum Sport.
Dit overwicht resulteert in een redelijk snelle 1-0, binnen geschoten met wat fortuin door Iris, maar niet minder verdient.
Daarna raakt ARC wat in de verdedigende modus en vergeet het te voetballen. Het ballen wegtrappen speelt Forum Sport in de kaart, ARC heeft nl de beste kaarten bij opbouw en balbezit.
Twee momenten van persoonlijke fouten worden direct afgestraft door de aanvallers van Forum waardoor ARC in de eerste helft op 2-1 achter komt. Eigenlijk niets aan de hand, behalve dat er geconcentreerder en scherper gereageerd moet worden in de omschakeling.
Eens te meer blijkt dat het gros van doelpunten in voetbal gemaakt worden na fouten.
ARC weet zeer snel weer de 2-2 te maken, ware het niet dat de scheids er een (onterecht) buitenspel in ziet. ARC gaat dus met een achterstand de kleedkamer in.

Na een kleine omzetting starten we de tweede helft. Daarin gaat het in eerste instantie redelijk gelijk op. We weten door een slim genomen vrije trap, langs de muur, door Shemaine op 2-2 te komen.
Helaas gaan we daarna verdedigend weer in de fout door de bal in de voet van Forum Sport te spelen. En kansen afmaken zijn zij dan weer veel beter in als ARC. Als ARC in afmaken scherp was geweest hadden we al een aantal doelpunten voor gestaan.
ARC kijkt dus weer tegen een achterstand aan 3-2.
Even daarna wordt een vrije trap net buiten de 16 fraai achter Romy geschoten. 4-2
ARC weet nog de aansluiting treffer te maken door Shemaine waardoor ARC nog een paar hoopvolle minuten mag spelen. Helaas blijft het 4-3 en moet de conclusie zijn dat er nog te werken is aan het afmaken van kansen en het omschakelen bij balverlies. Dat waren vandaag wel een beetje de pijnpunten. Hard gewerkt, dat verdient een compliment!

Romy, Rianne Z, Femke (60’ Rianne S), Josefine, Amber (70’ Ruby), Kirsten, Iris, Vera, Shemaine, Jonne (45’ Julia) Eveline