Waardsedijk 25
3448HV
WOERDEN
tel. 0348-412636

ARC speelde zaterdag 22 oktober de knock out wedstrijd tegen VEP VR1 voor de bekercompetitie. De aftrap was om 13:00 uur bij VEP in Woerden.

VEP begon sterk aan de wedstrijd en creëerde in de eerste fase van de wedstrijd kansen. Hierdoor werd ARC teruggedrongen naar de eigen helft. ARC knokt zich in de wedstrijd maar komt nog niet tot kansen. Keepster Linde stond vandaag onder de lat en verrichte een prachtige redding na een hard schot op doel van VEP. Helaas werkte de bal niet mee doordat deze een terugdraaiend effect had en belandde in het doel 1-0. ARC kwam steeds beter in de wedstrijd. Tegen het einde van de eerste helft kreeg Iris een tik op haar enkel en werd vervangen door Josefine. Door het doorzetten van Natalia op het middenveld kwam de bal bij Eveline die de bal in de diepte gaf richting Shemaine en rondde feilloos af. Rust 1-1.

In de tweede helft werd ARC sterker en was het de bovenliggende partij. Toch was het VEP die de 2-1 voorsprong nam. ARC liet zich niet van de wijs brengen en bleef voetballen. Door een eigen actie van Shemaine kwam ARC op 2-2. Niet veel later werd er een overtreding begaan door VEP net buiten randje 16. Hier wist Kirsten wel raad mee en schoot de 2-3 binnen. Yvette werd in het veld gebracht en speelde haar laatste minuten voor ARC. Het waren nog mooie minuten want ARC trok uiteindelijk de overwinning naar zich toe door een uitbraak vanaf de rechterkant van het veld. Natalia maakte een mooie actie en gaf de bal voor richting Shemaine die uithaalde en raak schoot 2-4.

ARC is hiermee door naar de volgende ronde van de beker. Volgende week op zaterdag 29 oktober speelt ARC de uitwedstrijd voor de competitie tegen FC Maense VR1 in Rotterdam om 13:00 uur.

Bedankt supporters voor het aanmoedigen!

Rianne S, Femke (45’ Marjolein), Rianne Z, Tess (75’ Ruby), Kirsten, Vera (85’ Jonne), Iris (30’ Josefine), Eveline (70’ Yvette), Shemaine, Natalia