BVCB O23-1

Divisie 3 D

28 januari 2023 12:15

A.J.J. Heida

De 2e seizoenshelft loopt voor ARC 023 nog niet zoals gehoopt en gewenst. Na een " gelukkige" 1-0 overwinning op RKDEO en een wat ongelukkig verlies (in de laatste minuten van een 1-0 voorsprong naar een 1-2 eindstand) tegen Charlois waren we erop gebrand om tegen de " koploper" BVCB weer de winst te pakken. Deze week hadden we prima en hard getraind en de focus verlegd naar deze wedstrijd. We startten helaas ongelukkig en na enkele minuten stonden we al met 0-1 achter.
De rug werd gerecht en naarmate de 1e helft vorderde nam ARC het initiatief over. De 1-1 door Miguel- een mooi en onverwachts schot in de kruising- was daarom ook zeer terecht. Dit was tevens de ruststand.
De 2e helft  nam BVCB het initiatief weer over en met een snelle counter (1-2)  en een gevaarlijke indraaiende vrij trap welke prima werd afgerond, lwerd de eindstand bepaald op 1-3. Jammer maar op basis van de 2e helft wel terecht.
Gelukkig liet het spelbeeld van ARC lwel weer wat progressie zien, zeker de 1e helft. Nu nog dit een hele wedstrijd volhouden en dan komen de punten weer vanzelf.