Zowel verdedigend als aanvallend niet scherp genoeg.

Divisie 4 A (voorjaar)

14 januari 2023 12:15

Anoniem

Zowel verdedigend als aanvallend niet scherp genoeg

Zaterdag 14 januari 2023 staat de eerste wedstrijd van de nieuw competitieronde op het programma tegen TOGB. Op 7 januari oefende O17-1 tijdens een georganiseerd toernooi bij RSKVV Roosendaal. Iedereen kent inmiddels de trieste afloop voor O17-1 toen in de laatste wedstrijd Sven Verpoort ernstig geblesseerd naar het ziekenhuis moest, om daar geopereerd te worden aan zijn knie. De wedstrijd tegen TOGB moest gespeeld worden onder moesson-achtige omstandigheden. De regen bleef de gehele middag met bakken naar beneden komen.op Sportpark Zegersloot. Of het deze weersomstandigheden waren of de trieste afloop van het Toernooi in Roosendaal zal wel nooit duidelijk worden. Feit is dat O17-1 deze middag totaal niet bij de les was. Aanvallend leek het er afhankelijk goed uit te gaan zien. Echter met de geboden kansen om te scoren werden vrij simpel en onnauwkeurig om zeep geholpen. En dan is er de aloude voetbal-wet. Scoor je zelf niet dan is het wel de tegenstander. Al in de 8e minuut scoort TGOB de 0-1 door een ongelukkig moment in de verdediging van ARC. De 0-2 voor TOGB ontstaat in de 32e minuut uit een soort gelijke situatie. Daarentegen weet ARC met de toch wel vele kansen die men krijgt geen doelpunt te scoren. Ook de 0-3 voor TOGB in de 53e minuut kwam door toedoen van niet alert zijn in de verdediging. Ook de invallers konden geen verandering in de stand meer brengen. Helaas ontbrak de scherpte bij onze aanvallers. Als het vizier bij onze voorwaartsen scherper had gestaan dan had zelfs winst voor ARC niet misstaan. Iedereen was eigenlijk blij dat de scheids voor het eindsignaal floot en de warme douche kon gaan opzoeken.