Prachtige teambuildings dag - svARC

Prachtige teambuildings dag

16 augustus 2021 8:45

Nick Bouman

Over twee weken is de eerste competitieronde al gespeeld. De A selectie heeft er inmiddels al 5 oefenwedstrijden op zitten. Afgelopen zaterdag is er niet gevoetbald maar hadden staf en selectie een teambuildingsdag.

Rond de klok van tien uur hesen de selectiespelers zich in America football kleding. Dat is wel even iets anders dan een shirtje, broekje en een paar kousen. De mannen zagen er vervaarlijk uit. Op veld 6 genoot iedereen van een geweldige clinic van Richard Bouthoorn, oud speler van Alphen Eagles en een van de beste quarter-backs die Nederland kende. Hij had ook een functie bij de Dutch Lions en heeft ook een actieve carrière gehad bij ARC 9 en 11. Hij deed de clinic samen met Kevin.

Het werd een prachtige ochtend. Onze A selectie leerde een andere sport kennen, maakte kennis met de basisvaardigheden en ervaarde dat deze sport conditioneel veel vergt. Na afloop waren er vier uitverkoren quarter-backs in de personen van Luuk, Daan, Neal en Dylan. Waren Derek, Huib, Jordi en Lars de uitblinkende verdedigers en weten we zeker dat Cas deze sport nooit zal gaan kiezen. Hij was de pechvogel en kreeg een bal ongelukkig op een vinger. 

Na een uitstekend door Leen, Wil en Eleonora verzorgde lunch werd koers gezet naar Bowling Alphen waar fanatiek tegen elkaar gespeeld werd. Er waren daar uitzonderlijke scores van Jordi(178) en Yassin (177) en het werd voor de mennen een waar festijn.

De dag werd afgesloten in de tuin van teammanager Ronald Kleijn, waar het door Neal Arnoldus geleverde klasse-vlees ( dat levert hij op verzoek aan alle ARC-ers voor een allerzins redelijke prijs) op de BBQ gelegd werd. Onder genot van dit vlees en een drankje keken spelers en staf voldaan terug op deze zeer geslaagde teambuildings dag en kwamen er vooruitgekeken  naar het komende seizoen.

Klik hier voor impressie 1
Klik hier voor impressie 2
Klik hier voor impressie 3

Dinsdagavond de volgende wedstrijd. Dan speelt ARC 1 om 20.15 uur tegen (en bij) het Alphense Boys van Remco Tuinenburg.

PS. Mocht je ook eens een clinic willen volgen? Ga dan naar de website: www.footballclincs.nl


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

  • OPGERICHT IN 1927
  • 1947 LEDEN
  • 112  TEAMS
  • Lid worden? Klik hier
  •  NL34RABO0301629188

Sv ARC
Sportpark Zegersloot
Olympiaweg 6
2406 LG Alphen aan den Rijn