26 september 2019 8:45

Ria van Breene

Op woensdag 25 september mocht ARC G1 een voorwedstrijd spelen bij SC Woerden voor een benefietwedstrijd van oud-spelers van SC Woerden en Creators FC, het Nederlands elftal van bekende YouTube artiesten.

Tussen vijf en zes uur was iedereen aanwezig bij SC Woerden, waar we werden ontvangen door de club en mensen van ‘Football makes it happen’ voor wie de benefietwedstrijd werd gespeeld.

Nadat we kennis gemaakt hadden met onze tegenstander voor de avond, Sport Brothers uit Utrecht,  kregen we een uitstekende broodmaaltijd waarna we klaar waren voor de wedstrijd. Deze werd geleid door eredivisie scheidsrechter Joey Kooij. Na een leuke eerste helft met heel veel publiek op de tribune stond het 2-0 voor ARC. In de tweede helft kwam daar nog 1 doelpunt bij zodat de eindstand 3-0 werd. Daarna mochten de spelers van beide ploegen nog een erehaag vomen voor de benefietwedstrijd waarna we moe maar voldaan naar Alphen terugkeerden.

Organisatie van SC Woerden en ‘Football makes it happen’ heel erg bedankt voor de leuke avond.