ARC JO17 Toernooi

Ooit ontstaan uit een stukje onvrede over de beperkte keuze in het aantal toernooien dat wordt georganiseerd voor spelers in de B-jeugd – de JO17 leeftijdsklasse, de klasse waar hun kinderen toentertijd in speelden -,  besloten enkele ouders om het heft in eigen hand te nemen en na overleg met het ARC-bestuur een eigen toernooi te organiseren: het ARC JO17 Toernooi! Dat was december 2016. De eerste editie vond plaats in juni 2017. 

In navolging van het ARC Heitingatoernooi heeft het ARC JO17 Toernooi inmiddels een vaste plek gekregen op de toernooikalender van ARC, waarbij  het in de vorm van een “dag-toernooi” wordt georganiseerd. Het is ons streven om deelnemende teams op een gelijkwaardige manier over de poules te verdelen. Deze verdeling zal worden gebaseerd op de klassering van de teams in Voetbal.nl. Wij hopen hiermee te bereiken dat teams die  aan ons toernooi deelnemen, op gelijkwaardige en leuke wedstrijden kunnen rekenen. 

Alle ARC JO17 teams – dus ook de selectieteams – worden voor het toernooi uitgenodigd. Er van uitgaande dat alle ARC teams worden vertegenwoordigd, zullen er wedstrijden worden gespeeld in poules voor teams uitkomend op 2e divisie niveau tot en met poules voor teams uitkomend in de 6e klasse. 

Spelers, coaches, scheidsrechters, familie, vrienden, sponsoren en alle andere aanwezigen kunnen rekenen op een zeer gevarieerd, aantrekkelijk en sportief voetbal programma waarbij voetbalplezier en sportiviteit voorop zal staan. 

In 2022 wordt er geen JO17 toernooi gehouden!

Tot ziens, ARC JO17 Toernooicommissie
Email: arcjo17toernooi@gmail.com


Een verslag van de 3e editie vind je hier.
De foto's van de 3e editie vind je hier.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

  • OPGERICHT IN 1927
  • 1890 LEDEN
  • 112  TEAMS
  • Lid worden? Klik hier
  •  NL34RABO0301629188

Sv ARC
Sportpark Zegersloot
Olympiaweg 6
2406 LG Alphen aan den Rijn