O23-1 kampioen !!

22 mei 2022 12:00

Jelle Koolstra

ARC O23-1 is zaterdag officieel kampioen geworden door de wedstrijd tegen het laaggeplaatste VVC in en uit Nieuw Vennep met liefst 0-9 te verslaan.

Het wachten was op de eerste goal en die viel gelukkig al binnen 10 minuten. Door doelpunten van Julien, Jasper, Djemairo, Kevin en Jans stond het bij rust 0-5. Slechts één schot op het doel van ARC: een penalty werd keurig gestopt door Caine.

Na rust voegden Timo, Max, Sergej en wederom Kevin nog vier doelpunten aan het totaal toe.  Het grote verschil in niveau leidde in de laatste minuut nog tot irritatie waarna de scheidsrechter wijselijk besloot af te fluiten.

ARC O23-1 was kampioen en een belangrijke doelstelling van dit jaar, promotie naar de derde divisie is bereikt. Als volgende week het seizoen tegen de nummer twee EMM thuis met een overwinning wordt afgesloten is er deze competitie geen puntverlies geleden.

Alle spelers, trainers Nick Coster en Purrel Fränkel, begeleider Jacques Key en initiatiefnemer Jeroen Mulders, namens het bestuur van harte gefeliciteerd met deze prestatie!