Voetbaldagen Jeugd - svARC

Voetbaldagen Jeugd

Ieder jaar organiseert ARC in de laatste zomervakantieweek een bijzonder evenement: de ARC Voetbaldagen. Meer dan 100 pupillen O13 en O11 trainen gedurende 3 dagen als een echte prof. Ervaren trainers van ARC en de Complete Techniek verzorgen de trainingen, geassisteerd door assistent-trainers uit de hogere juniorenteams. Deze dagen wordt er in ieder geval aandacht besteed aan aanvallen, verdedigen en aan scoren.

De kosten voor dit driedaagse evenement bedragen meestal rond € 80 per persoon. Voor dit bedrag wordt er een intensief programma verzorgd. Alle deelnemers ontvangen bovendien een kledingpakket. En natuurlijk wordt er voor een lunch en drinken (ochtend en middag) gezorgd. Aan het einde van de ARC Voetbaldagen ontvangt iedere deelnemer een certificaat met foto.

Inschrijving is uitsluitend mogelijk via het inschrijfformulier op de website van ARC. Deze is meestal in mei actief, maar wordt altijd aangekondigd. Deelname is alleen mogelijk als je bij inschrijving lid bent van ARC en dat tijdens de ARC Voetbaldagen ook nog bent. Dus indien je lid wordt van een andere vereniging, vervalt de mogelijkheid om deel te nemen.

De commissie is bereikbaar via arcvoetbaldagen@gmail.com

Er is ook een Facebook pagina; ARC Voetbaldagen 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

  • OPGERICHT IN 1927
  • 2031 LEDEN
  • 112  TEAMS
  •  NL34RABO0301629188

Sv ARC
Sportpark Zegersloot
Olympiaweg 6
2406 LG Alphen aan den Rijn