ARC JO19-1

2 - 1

Argon JO19-1

26 augustus 2017 14:15

Een ezel stoot zich in het algemeen niet tweemaal aan dezelfde steen. Een bekend gezegde. Het overkwam onze jongens echter wel, door dezelfde fout te maken als tegen Zeeburgia afgelopen woensdag om niet 100% scherp aan de wedstrijd te beginnen.

Na 3 minuten scoorde ARGON de 0-1. Gelukkig herpakte ARC zich nu sneller en gaf goed partij. Na ca. 30 minuten voltrok zich voor Bodi Boer een klein drama. Door een verkeerde beweging te maken blesseerde hij daarbij zijn knie dermate dat hij het veld moest verlaten. Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe ernstig deze blessure zal zijn.

Na de rust probeerde ARC meer druk uit te oefenen. ARC kwam een aantal keren fraai voor het doel van ARGON, maar de gelijkmaker werd niet gemaakt. Argon kon eveneens geen vuist maken en de wedstrijd leek te eindigen in 0-1 overwinning voor de bezoekers. Ondanks het benauwde weer bleef ARC in slotfase aandringen en dit resulteerde in de verdiende gelijkmaker van Steven van der Pijl in 85e  minuut. Gestimuleerd door deze goal werd door Max van de Veer in de 89e minuut de bevrijdende 2-1 gescoord.

ARC heeft aangetoond zich niet van de wijs te laten brengen door een te vroege achterstand maar het zal zich beter moet concentreren om vanaf het eerste fluitsignaal er voor de volle 100% direct in te kletsen. De trainers zullen daar in de komende trainingen zeker veel aandacht aan gaan geven.

Uiteraard wenst iedereen Bodi veel strekte toe met zijn knieblessure. Laten we hopen dat het mee zal vallen en dat we Bodi weer snel op het veld kunnen begroeten.