Contributie - svARC

Contributie

De contributie bedragen per 1 juli 2023 zijn als volgt (per maand):

Jeugdleden   € 19,80
Senior leden € 27,30
Rustend lid en puppie lid (4/5 jaar)  € 12,60

Bijzonder Spelend Lid Veld € 12,60 (je betaalt dan per gespeelde wedstrijd een bedrag van € 5,--)
Zaalvoetbal € 19,10
Walking Football, 7 tegen 7 en Vrouwen 35+ € 12,60

De contributie kan alleen via automatische incasso worden betaald.

Heb je zorgen over de betaling van de contributie of voetbalkleding? Lokale en landelijke voorzieningen maken het vaak mogelijk om te blijven voetballen. Of ermee te beginnen. Kijk snel op www.ing.nl/niemandbuitenspel wat er voor jou mogelijk is of stuur een mail naar de financieel contactpersoon van ARC. 

Wanneer je een jaaroverzicht wil van de betaalde contributie (om deze bijvoorbeeld te declareren bij je Zorgverzekeraar, stuur dan een mail naar de administratie.

Kledingplan

Vanaf het seizoen 2016/2017 wordt de wedstrijdkleding van ARC verstrekt volgens een kledingplan. De automatische incasso voor dit kledingplan vindt 1 keer per jaar plaats (begin juli van iedere jaar). Elders op de website van ARC staat de precieze regelgeving.

Donateur
Wanneer je donateur wilt worden van ARC dan kan dat vanzelfsprekend ook. Voor een heel seizoen betaald een 65+ en jeugd tot en met 13 jaar € 40,-- per seizoen. De overige leden betalen € 70,-- per seizoen.

Contributiebetaling
Het komt helaas nog wel eens voor dat de contributie niet op tijd betaald wordt of niet kan worden geincasseerd. Bij het niet betalen van de contributie brengen wij € 5,-- administratiekosten in rekening. Wil je dit voorkomen, betaal dan op tijd of zorg dat er voldoende saldo op je bankrekening staat. De automatische incasso vindt plaats op de een na laatste werkdag van de maand.

Seizoenskaarten
Ook kan er een seizoenskaart worden gekocht. Deze kost € 70,-- per jaar. De kaart is te verkrijgen bij een thuiswedstrijd van ARC 1 aan de kassa of via het secretariaat van ARC, email: administratie@svarc.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

  • OPGERICHT IN 1927
  • 1992 LEDEN
  • 125  TEAMS
  •  NL34RABO0301629188

Sv ARC
Sportpark Zegersloot
Olympiaweg 6
2406 LG Alphen aan den Rijn