Algemene info

Algemene informatie seizoen 2020-2021

Kledingshop
In de ARC Kledingshop kun je terecht voor wedstrijd-, trainingskleding en tassen. Alles van het merk Quick. De kledingshop is geopend op donderdagen (uitgezonderd schoolvakanties) van 19.30 tot 20.30 uur. Op zaterdagen zijn de openingstijden wisselend. Houd daarvoor de website in de gaten. Betaling kan contant (gepast bij voorkeur) of Pin.

Wedstrijdkleding jeugd
De wedstrijdkleding van alle jeugdspelers (vanaf F-league) wordt verstrekt vanuit het sv ARC kledingfonds. Voor alle jeugd geldt een bruikleenconstructie. Het wedstrijdtenue (behoudends kousen) wordt geen eigendom van de jeugdleden. ARC blijft eigenaar van de kleding en geeft de kleding in bruikleen onder de voorwaarden die beschreven staan in het kledingreglement.

Wat zijn de kosten?
De verplichte bijdrage aan het kledingfonds voor bestaande jeugdleden zal in juni bij de contributie in rekening gebracht worden. De bijdrage bedraagt € 22,50 (shirt/broek). ARC kousen kunnen gekocht worden in de ARC shop of bij de bar in de kantine voor € 12,50.  

De bijdrage aan het kledingfonds wordt voor nieuwe leden bij de eerste contributie in rekening gebracht. Indien automatische incasso niet mogelijk is of wordt gestorneerd, wordt een rekening gestuurd verhoogd met € 5,00 voor administratiekosten. Restitutie bij tussentijds opzeggen van lidmaatschap vindt niet plaats!

Hoe ontvangen jeugdspelers het wedstrijdtenue?
In principe heeft iedereen aan het einde van het afgelopen seizoen (‘19/’20) zijn/haar wedstrijdtenue behouden. In dit tenue wordt ook komend seizoen gevoetbald.
Nieuwe leden en leden bij wie het tenue niet meer passend is worden via de website of leider geïnformeerd omtrent ophalen (nieuw) wedstrijdtenue.

Selectieteams
Alle selectieteams werken met een teamtas. Bij iedere wedstrijd worden de tenues uitgedeeld en na afloop van de wedstrijd worden de tenues verzameld in de teamtas. De wedstrijdkleding wordt gezamenlijk gewassen. De leider maakt een was-schema of zoekt een wasouder. In de teamtas zitten geen wedstrijdkousen, iedere speler heeft zijn eigen ARC kousen!!

Overige teams
De leider beslist of er gewerkt wordt met een teamtas (systeem selectieteams, zie hierboven) of dat iedere speler een eigen tenue ontvangt. Aan het eind van het seizoen moet de tas echter weer compleet worden ingeleverd. Iedereen moet dus aan het eind van het seizoen zijn tenue weer inleveren bij de leider!

Stop je gedurende het seizoen met voetballen; lever je jouw tenue in bij je leider!!

De leiders zien erop toe dat de kleding representatief blijft en de spelers de beschikking hebben over kleding met de juiste maat en vrij van beschadigingen. Ruilen en vervangen gaat in overleg tussen leider en kledingcommissie. 

Wedstrijdtenue Senioren
Alle senioren moeten over een eigen wedstrijdtenue beschikken. Een wedstrijdtenue bestaat uit shirt, broekje, kousen.

Een wedstrijdtenue kost € 65,00.

Dit wedstrijdtenue kan gekocht worden in de ARC kledingshop. De openingstijden van de ARC shop vind je op de website van ARC. 

Er zijn, beperkt, ook shirts met korte mouw te koop. Kies je voor een shirt met korte mouwen dan moet een eventueel ondershirt ook zwart zijn. Indien iemand een extra shirt (korte of lange mouw) wil aanschaffen is dat natuurlijk mogelijk. De extra kosten hiervoor zijn € 32,50.

Sponsoring van het wedstrijdtenue bij seniorenteams
Natuurlijk is het mogelijk om het wedstrijdtenue te sponsoren. Daarvoor zijn een aantal regels opgesteld die je onder bij de downloads kunt lezen. Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur dan een mail naar kledingcommissie@svarc.nl en er wordt snel contact opgenomen. Voor vragen met betrekking tot de kleding, mail naar: kledingcommissie@svarc.nl.


DOWNLOADS

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

  • OPGERICHT IN 1927
  • 1838 LEDEN
  • 104  TEAMS
  • Lid worden? Klik hier
  •  NL34RABO0301629188

Sv ARC
Sportpark Zegersloot
Olympiaweg 6
2406 LG Alphen aan den Rijn